Hot Blood vélemények: intenzív edzés

Az energiával feltöltő, pörgető vagy ‘dopping’ szerekről sokat hallani sportolói körökben. A nem mindig jól sikerült formaidőzítés esetén nagy a kísértés, hogy valamit használjunk a célok érdekében. Az izomnövelést a megfelelő pihenés, étkezés és az intenzív edzések összhangja adja alapvetően.

A Hot Blood-ban a béta-alanin a niacinhoz hasonló bizsergető érzést okozhat a bőrön a bevétele után nem sokkal! Ez Aggodalomra nem ad okot és idővel csökken.

Leírások, vélemények és tények: Az egyetlen edzés előtti formula, amire valaha szükséged lesz.

A HOT BLOOD eljuttat a maximális határig a vér- és izomsejt-volumen növelése terén, és az erő, energia és mentális fókusz fokozásában!

Kreatinok, nitrogén oxid fokozók, sejt-volumenizálók, nootróp hatóanyagok (tirozin, béta-alanin, citrullin-malát, citrullin-malát-észter, metilxantin (koffein), niacin, evodiamine, vinpocetine), egyéb összetevők: citromsav, természetes és mesterséges aromák, szukralóz, aceszulfám-K és színezék.

Új generációs béta-alanin a még jobb teljesítmény-fokozásához. Felszívódás javító komplex.

Ízesített por és aszpartám (mesterséges édesítőszer) nélkül.

Egyadagos tasakos kiszerelés: precíz adagok, maximális kényelem.

Akarsz igazi forró vérű, maximálisan energetikus, agresszív szörnyeteg lenni? Ha nem, akkor ne olvass tovább! Ha igen, akkor az új HOT BLOOD legyen a választásod, amely az egyetlen edzés előtti formula, amire valaha szükséged lesz! A “dupla dinamit” tasakjaink egy teljes adagot biztosítanak ebből az új energizáló-bedurrantó formulából. Ha el akarsz jutni a maximális határig a vér- és izomsejt-volumen (mennyiség) növelése terén, az erő, energia és mentális fókusz fokozás fonjtos, akkor forrósítást véredben segíti a HOT BLOOD.

A korábbi energizáló termékekhez képest a HOT BLOOD íze javított, és a “motorházában” újdonságként szerepel a béta-alanin, amely az egyik legszuperebb hatóanyag az új generációból, és ebben a formulában is az új G-BOMB-nál alkalmazott felszívódás fokozó komplex található már meg (Bioperine®, naringin). Itt olyan előny is származik a naringinből például, hogy a már szervezetben lévő (felszívódott) hasznos anyagok, például a koffein aktív életét is meghosszabbítja (ebben a konkrét esetben például harmadával).

A béta-alanin képes hatásosan megemelni az izmok karnozin szintjét, melyből az következik, hogy a hatóanyag használatával csökkenthető az izomkifáradás, növelhető a teljesítmény és fokozható a regenerálódás. Mindez tudományosan egyértelműen bizonyítva van, nem véletlen, hogy a béta-alanint az új kreatinként tartják számon!

Adagolás:
Keverjünk el egy tasakot 300-500 ml hűs vízzel és fogyasszuk el 30-45 perccel edzés előtt éhgyomorra! Amennyiben a terméket kreatin bevitelre használod, akkor a pihenőnapokon is ihatunk egy adagot egy étkezés előtt, lehetőleg a reggelit megelőzően.

Fontos figyelmeztetés:
Ez a termék felszívódás módosító hatóanyagokat tartalmaz, melyek képesek lehetnek befolyásolni a gyógyszereid felszívódását, hatását! Konzultálj az orvosoddal erről a termékünk használata előtt!

A termék használata csak egészséges személyek számára ajánlott! Ne alkalmazzák terhes, vagy szoptató hölgyek sem. A formulát kizárólag 18 év felettiek részére ajánljuk. az álmatlanság elkerülése végett ne alkalmazd a lefekvési időhöz közel. A stimulánsokra érzékenyek először mindenképpen tapasztalják ki a termék toleranciájukat fél adagok szedésével (de vonatkozhat ez minden új felhasználóra is)!

A Tribulus és a Danabol nevét is megtaláltuk a hasonló témájú fórumok termék kérdései között. Várjuk a ti véleményeteket is.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

TB fizetés egyénileg mennyi itthon és külföldön

A TBJ (eü.) hozzájárulás fizetése egyénileg hogyan oldható meg, erre kerestük a választ. A munkanélküliség …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.