Hublot karóra márka

Carlo Crocco 1980-ban alkotta meg a ma is közismert Hublot órát. Ő volt az, aki először kombinált egy nemesfémet, aranyat, kaucsukkal. A hajóablak formájú tok polírozott és matt aranyból és a minimalista fekete számlap fekete kaucsukszíjjal az Hublot órák jellegzetes ismertetőjegyeivé váltak.

Királyi családok tagjai szinte azonnal lelkesedtek az Hublot-ért. És ahogy az lenni szokott, őket pedig világszerte számos híresség követte. Például Diego Maradona, Jet Li, Celine Dion, Michael Douglas vagy a Manchaster United is emellett a márka mellett teszi le a voksát. Carlo Crocco sokat kockáztatott, de mindössze néhány év elteltével a vezető óramárkákat gyártó cégek elit köréhez csatlakozhatott. Három év kutatásnak köszönhetően megtalálta a tökéletes anyagot az óra szíjához, melyet vásárláskor méretre igazítanak, így az pontosan illeszkedik viselője csuklójához, bőréhez, így tökéletes megjelenést biztosít.

Nézzünk néhány Hublot órát:

Neked hogy tetszenek? Írd meg a véleményed!

Ha szeretnél Te is ilyen órát, akkor itt tudod például megvásárolni: www.hublot-watch.hu. Árak, leírások.

Genève városa – Svájc sok más óra márkája mellett a kiváló márka honlapja: www.hublot.com. Elit, luxus divat ékszer kategória.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Porciókontroll – avagy mitől lesz nagyobb a kisadag?

Porciókontroll Nemcsak az adagok mérete, a tányér színe is számít, hasonlóan ahhoz, milyen ruhát viselünk. …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük