Igen a két nemre! – Replay One Off divattippek

A 21. századtól eddig sem volt idegen a két nem összemosása, gondoljunk csak azokra az androgün modellekre, akik férfiként és nőként nemiségüket illetően egyaránt elképesztően hihetően domborítanak a kameralencsék mögött, nem csoda, hogy az 1978 -tól működő olasz divatház, a Replay is az unisex életfelfogás jegyében alkotta meg 2014/2015-ös őszi/téli farmerkollekcióját, mely úgy egynemű, hogy közben mégsem az! Az ősszel debütáló hordható daraboktól a tervezők nem kevesebbet várnak, minthogy egyediségük révén, melyre a One Off kifejezés is utal, forradalmasítják a farmerdivatot köszönhetően a merész anyagkombinációknak és extravagáns sziluetteknek.

A Replay One Off nevet viselő kollekció elsődleges célja, hogy ruhásszekrényünk mélyére süllyesszük a farmerral kapcsolatos előítéleteinket. Más szóval, hogy bizonyítsa a kékfestőnek a 2010-es évek közepén nagyon is helye van a kortárs, városi nő és férfi ruhatárában, kivált, ha olyan exkluzív darabokról beszélhetünk, mint a Replay szakértelmével és innovációjával megspékelt, eleganciát sem nélkülöző luxusfarmerek.

Merész férfivonal

A teremtés koronái is bátran fellélegezhetnek, hisz a kollekció nem bújtatott, másodlagos célja volt az is, hogy a Replay férfivonala egy kis vérfrissítésen essen keresztül. A tipikus férfi jeansvonal így szakított az eddigi berögződésekkel, mely jobbára a koptatott hatású vintage farmerek köré szerveződött. Az idei ősz sokkal izgalmasabban kezdődik, hála az olasz divatmárka nyers hatású, sötétkékben játszó farmeranyagainak, viaszolt motoros bőrdzsekijeinek, nájlonos szélkabátjainak és farmeringeinek, melyek kellő modernitást csempésznek a lelakott férfi farmeruniverzumba.

Brokát és jacquard a nőnek!

Idén ősszel a hölgyeknek sem lesz okuk panaszra, ami a Replay női farmer kollekcióját illeti, a legnemesebb anyagok, brokát, jacquard és helyenként műbőr textiliák ötvözésével, egy ízig-vérig nőies és helyenként ellenállhatatlanul finom női farmerkollekció született a Replay szabómestereinek keze alatt.

Annyit azért meg kell hagynunk, a One Off egy meglehetősen feketére sikerült kollekció, melyben a farmer mellett a műbőr is valóban domináns szerephez jutott, és leginkább dögös, rakott miniszoknyákban öltött testet. Egyes darabok viseléséhez azért kéretik minimum igazi Replay fanatikusnak születni, elég csak szempillantást vetni azokra a rátétes pantallókra, melyekhez mintha letépett ragasztócsíkkal igazították volna a fél téglányi műbőrtéglákat.

A kifinomultság jegyében viszont ott a brokát nadrág és a szőrme mellény ünnepi hatású kompozíciója, vagy a testhez álló, váll lapos, több anyag együtteséből építkező bőrdzsekik egyike.

Egy biztos, ha a Replayre szavaz, idén ősszel sem marad senki farmer nélkül, képviselje akár a női, akár a férfi nemet!

Olasz divattanács, webáruház és stílus segítség mindig kedveskedve a magyaroknak: www.replay.it/en/.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Fogyás blog keresés, formálás, szépítés és izmok

Az igazi fogyókúraszezon a legtöbbeknél kora tavasszal kezdődik, amikor az első melengető napsugarak óhatatlanul eszünkbe …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük