Influenza járvány tél és kora-tavasszal

Milyen lenne egy divatos maszk? Az influenza járvány vírusai ellen szerintem még ennél durvábbat is megtehetnénk, és egymással érintkezni, puszilkodni se kellene orrba-szájba szerinte.

Alapvető tézis, hogy számít, hogy milyen az életmódunk, a közösségi érintkezéseink, immunrendszerünk erőssége, táplálkozásunk (étel-ital – minőség, hőmérséklet, higiénia), aktuális közérzetünk és szerencsénk.

Induljunk a fizikai szintről:

1. videó: www.youtube.com/watch?v=wS2SX4tI-4c

és a 2. videó: www.youtube.com/watch?v=17FCZm8QjGQ.

Hát igen, a megelőzés fontos! Ha azonban ma valaki maszkban mászkál a városban, azt mindenki jól megnézi, hogy mi baja lehet. Eszünkbe se jut, hogy csak védekezik az influenza ellen. Pedig, ha mindenki maszkot hordana, akkor nem lenne ez akkora különlegesség. Persze ezt is divatba lehetne hozni. Csak egy jól megtervezett reklámkampány kellene neki. Amint úgy tűnne, hogy jó kereseti lehetőség lenne, biztosan megjelennének a különböző színű, mintájú és fazonú maszkok. Vagy nagyon elszaladt a fantáziám?

De komolyra fordítva a szót, mit tehetünk még az ellen, hogy ne legyünk betegek? A gyakori kézmosás, a rendszeres szellőztetés is hasznos lehet.

Íme egy videó, melyben szó esik az oltásokról és más természetes módszerekről:

www.vntv.hu/vivanaturavideo.php?vid=234377a54.

Ti mit gondoltok erről? Hogyan védekeztek az influenza ellen? Oltani vagy nem oltani? Várjuk a véleményeket a témával kapcsolatban alább fórumszerű hozzászólások formájában!

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Talpbetétek a cipőboltokban

A Deichmann cipőbolt a talpbetétek piacán kiemelkedően jól használható kínálattal szolgálja a vevőit. Legutóbb egy …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.