Ingek, férfi elegáns stílus rendelés

Ingek – tanácsok férfiaknak

A ruhák segítenek kitűnni a tömegből, ha tisztában vagyunk hatásmechanizmusukkal.

Divat ing

Férfi divat ing

Ez persze nem azt jelenti, hogy valahányszor valami új dolog jön szembe velünk, azonnal fel kellene újítanunk ruhatárunkat. A nadrágjainkat, ingeinket és pl. farmerdzsekinket kell megtanulni jól összepárosítani egymással. Napjainkban találékonyságra is szükség van. Használjuk a fantáziánk, és legyünk annyira leleményesek, amennyire csak lehetséges!

Pl. a különböző galléros ingek újra felfedezése segíthet. Márkás, stílusus ingen, online rendelés kedvezményekkel sok üzletben és online áruházban. Ismert és most bevezetett márkás olasz, német, magyar és amerikai ingek.

Ha visszatekintünk a 80-as évek Angliájára (ill. USA) akkor mások voltak az ingek mint napjainkban. Ma viszont annál inkább divatosnak tűnik ez a viselet. Nyilvánvaló, hogy az idők változnak, vagy múlásával egyszerűen csak az emberekben merül fel az igény, hogy változtassanak egy kicsit a dolgokon. Ennek megfelelően a kontrasztos színes ing is inkább a fiatalok körében örvend sikernek, az új feltörekvő stílus kifejezőjévé válik. Felesleges bosszankodnunk, egyszerű eleganciájával mára áthatja mindenki megjelenését.

Ha fiatalabbnak szeretnénk látszani, a kontrasztos színes inget viseljük farmerral, máris letagadhatunk pár évet. Egy ilyen ing elég ütős darabnak tűnik ahhoz, hogy nyugodt szívvel viseljük akár egy partin is. Jól néz ki, ha testhezálló nadrággal vesszük fel, első pillantásra mutatós, divatos és feltűnő. Belebújhatunk egy sötét ingbe is, ha megfelelően koptatott, sötétkék farmerral viseljük. Biztosak lehetünk abban, hogy sok figyelem ránk irányul majd. Kezelni meg csak-csak tudjuk majd valahogy ezt a koncentrált érdeklődést.

Ha szabadnapunkon akad valami feladatunk, aminek szeretnénk megfelelni, kezdeti lelkesedésünkből mit sem veszítve munkához láthatunk egy kontrasztos színes ingben és egy dögös dzsekiben. Az utánunk fordulók fogják tartani bennünk a lelket, szinte a levegőbe röpítenek minket, biztosítva, hogy valóban teendőink végére érjünk. Próbáljuk csak ki, ha még soha nem tettük idáig! Ez egy újabb lehetőség arra, hogy a férfiak színesebben jelenjenek meg, fűtsék a tavaszt.

Alább ajánlunk egy magyar és több külföldi webáruházat, ahol olasz, német, amerikai és magyar márka is szerepel, mind kiválóak az elegáns férfi ingek ( üzleti, hétköznapi, alkalmi) stílusban:
Első a minőség! Márkák, stílus, kedvezmények. Rendelés ma már több ing webáruházból otthonról is kényelmesen Magyarországon.

„Lutor”

A  2009-es tippek nagy része a mai napig aktuális:

www.shopstyle.com/browse/mens-dress-shirts

www.topman.com/a>. Webáruház teljes férfi kollekciókkal, alsó és felső ruházat.

Női/férfi vintage – 80-as évek:
www.rustyzipper.com/shop.cfm/rz/type~Shirts/gender~Womens/era~1980/1980s_womens_shirts.cfm

www.rustyzipper.com/shop.cfm/rz/type~Shirts/gender~Mens/era~1980/1980s_Mens_shirts.cfm

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

A Marlboro Classics divat ruha üzletek

Minőség, garancia és életérzés Az eredetiség és egység értékeit viseli magán a márka (női és …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.