Ingyen Skype telefonálás vélemény

Igen, bármennyire is hihetetlen a Skype telefonálás körülbelül elérte a 8% piaci részesedés a hang alapú kommunikáció terén. Ezt a világ egészére tessék érteni! Ugye milyen bámulatos eredmény néhány év leforgása alatt. Hogy lehet ez, amikor a számítógépekről ingyenesen hívhatják egymást a felhasználók, és a percdíjak pedig a pár Ft-os szinten mozognak a vezetékes számokra?

A Skype egyenleg feltöltés egyszerű (5-10-20 euró), utána máris ki tudjuk próbálni a számítógépén, hogy milyen a kommunikáció minősége a vonalas számok irányába. Én néha elégedetlen vagyok, aztán persze mosolygok, mert 15 hónap alatt 10 eurót költve telefonra és egy 500 Ft-os kínai headset-et használva miért várnék jobbat a vonalas hívásoknál lehetséges legjobb minőségnél…

A technológia és az internet fejlődése még sok spórolási lehetőséget tartogat a számunkra. Sok-sok étteremnél és kávéháznál (McDonalds stb.) gyorsan tudunk csatlakozni a laptopunkkal vagy a modernebb technológiákat alkalmazó telefonjainkkal az internetre (Wifi), ami után ellenőrizhetjük az e-mailezésünk és tudunk a világ bármely pontjáról olcsón telefonhívást is kezdeményezni roaming tarifák megfizetése nélkül.

A Skype tiltása se tudta megállítani a fejlődést: nonstopuzlet.hu/vege-az-ingyen-skype-nak-20090624.html – a töretlen növekedés útjába esetleg más versenyzők térhódítása állhat majd. Idézve: “külön díj ellenében használhatják a felhasználók eddig blokkolt iptelefon-programjaikat is“.

Videó-telefonálás

Egy év alatt ez a próbálkozás is a múlt homályába vész. Akciók és kedvezmények vonzzák a további előfizetőket is az ingyenes és olcsó telefonálási lehetőségek világába. Lásd pl.: (2010 április) Skype előfizetés árak:

Korlátlan ország csomag

€3,95/hónap
€4,54 áfa-val
Csak EU-beli állandó lakhellyel rendelkezőknek

Korlátlan vezetékes hívások* 40 ország egyikébe világszerte.

Korlátlan Európa csomag

€4,95/hónap
€5,69 áfa-val
Csak EU-beli állandó lakhellyel rendelkezőknek
Korlátlan számú vezetékes hívás* több mint 20 európai országba.

Korlátlan világ csomag

€8,95/hónap
€10,29 áfa-val
Csak EU-beli állandó lakhellyel rendelkezőknek

Korlátlan számú vezetékes hívás* több mint 40 országba az egész világon.

Telefonáljunk asztali számítógépről, laptopról (notebook vagy netbook is), vagy az új Skype-os Wifi stb. mobil-netes készülékekről! Iphone stb. csodák hódítanak, ezek már nagyon felhasználó barátok, így könnyű megbarátkozni velük idősebb korban is. Ahogy már kezdünk hozzászokni a videótelefonálás is ingyenes. Az MSN-nél barátságosabb Skype-ra egyre több idősebb vagy konzervatív ember szokik át. Nincsenek zavaró reklámok (főleg átverős).

Látható öröm a webkamerás telefonáláskor – szinte ingyen. Használata egyszerű.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Sciennet Fórum szabad blog a törzsvásárlóknak

NAGYRA NŐTT A VÁSÁRLÓI KLUB Átverés és bukta vagy átalakulás, 2010-2011-2012-ben sokminden kiderült. Kaptam egy …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.