Interspar nyitvatartás, változó idők Magyarország

Az Interspar üzletek nagy száma igazi öröm volt nekem egy időben, ma már az egyik szemem sír, a másik nevet, mert itt a termékek jó minőségűek, szimpatikus volt a kiszolgálás, néhány akciónak nehéz ellenállni, mert egy-egy zöldség, szalámi, csoki vagy egy tejes finomság mindig elfogy otthon. Nem magyar és magyar termékek harca, jó minőség és tömeg cikkek kupacai egymás mellé rakodva agresszíven, ez 2013-ban is folytatódik, normális és friss halat egyáltalán nem lehetett kapni náluk.

InterSpar áruházak, üzletek Magyarországon:
1. ÁRKÁD Interspar (Örs Vezér tere Budapest) a kedvencem, és ez van a legközelebb a lakóhelyemhez. Bicajjal is közel van, és a parkolás sose volt gond kocsival sem.
2. Pécs
3. Eurocenter (Budapest)
4. Győr
5. Pesterzsébet
6. Veszprém
7. Debrecen
8. Pápa
9. Székesfehérvár
10. Sopron
11. Miskolc
12. Baja
13. Europark (Budapest) – ezt is merem ajánlani.
14. Diósd

A nyitvatartás a helyi szokások szerint picit változhaz (~7-20-ig), ill. nyáron speciális nyitvatartás szokott lenni:
www.spar.hu/spar/ajanlatok/nyar/uzleteink.htm.

Egy konkrét például: 6:30-tól reggel, este 22:00-ig volt nyitva a győri nagy áruház. A szintén nagy az Árkádban hétfőtől szombatig 8:00-tól 21:00-ig, vasárnap 9.00-tól 19:00-ig (más üzletek este 6-ig csak).

Az akciós újságot gyakran megkaphatjuk, vagy helyenként szórólapot is kaphatunk. Az Interspar-os állásokról tudunk érdeklődni a központjukban személyesen, telefonon vagy esetenként már email-en is.
NAGY TÉRKÉP LETÖLTÉSE ITT

Hivatalos, aktuális nyitvatartás az üzletekben: www.spar.hu/spar/ajanlatok/nyar/uzleteink.htm Magyarországon nyáron, télen itt-ott más.

Ezt mindenképpen olvasd el!

Józsefvárosi piac mint giga-bevásárlóközpont és nagyker bezárt

Alaposan megoszlanak a vélemények a nyolcadik kerületben fekvő Józsefvárosi piacról, a gigantikus bevásárlóközpontról, becenéven a …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük