Invicta óra: középtől a luxusig minősítve

Az Invicta név a latin legyőzhetetlen szóból ered, mely tükrözi a cég alapítójának Raphael Picard-nak az üzletpolitikáját. Az 1837-ben induló vállalkozás, ma már igen csak nagyra nőtt. A sikert a svájci minőség, a különleges megjelenés és a többi svájci óránál kedvezőbb ár hozta meg a cégnek. Mára az  Invicta a legmodernebb svájci szerkezeteket és  a  speciális úgynevezett FLAME-FUSION kristálytechnológiát is használja óráinak előállításánál, amellyel  a zafírüvegnél is keményebb felületeket tud készíteni.

Mind a férfiak, mind a nők találhatnak számukra megfelelő karórát, melyeket a modern formával párosult svájci minőség tesz igazán értékessé. Árfekvés tekintetében a legolcsóbb karóra is 45.000 Ft-nál kezdődik, de lehet 1.000.000 Ft feletti darabot is vásárolni.

Magyarországon még kevés helyen szerezhető be a kollekció darabjai, de itt például igen: invictaora.hu/news.php. Olyan híres emberek választják ezt a márkát, mint Arnold Schwarzenegger, Henry Rollins, Jeff Goldblum és a Tour de France hivatalos karórája is az Invicta.

Neked hogy tetszenek ezek az Invicta modellek?

Luxus ékszer karórának ékítve.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Amway termékek: szigorú MLM vagy egészség vélemények

Vesztes vagy győztes mód, vagy mi az igazság az Amway-nél? Új év, kritika helyett egyszerűen …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük