Iwiw ki-belépés jelszó trükkök divatosan

iwiw belépés vagy bejelentkezés a legdivatosabb kereső-kifejezés, Dundika még leelőzi Kiszel Tündét, így bízhatunk egymásban. A .hu, mi magyarok legyünk bölcsebbek. Bízhatunk?

Lényegesebb, hogy Ön most kapjon ingyen 10-20% kedvezményt regisztráció és hírlevél feliratkozás nélkül egy egyszerű email Új webáruház. Nyitási kedvezmények, akciók, regisztrálási kedvezmény kuponok folyamatosan, amíg a készlet tart, Pierre Cardin ingből már alig van, és a bővebbre szabott Guy Laroche is nagyon népszerű, Olymp és Jupiter ingek, Skiny alsónadrágok és pólók.

Mire jó az iwiw? Legfőképpen személyiségfejlesztő zsarolásra, ha valaki sokat iwiw-ezik, és átver minket (komolyan), akkor ezt minden ismerősével közöljük, ami az interneten gyorsan megy. Ezek után, ha kárpótolt minket, akkor ezt is közöljük ismerőseivel, és megköszönjük a megkapott kamatokat is.

Ez az oldal persze másról, inkább a divatról szól, ez egyre népszerűbb portálunk, ahol mindenki megoszthatja másokkal a véleményét a blog hozzászólásokban, ill. kis cikkeket is lehet írni, amit moderálás után mindenki láthat. Egyfajta fogyasztói fórum ez, ahol együtt örülhetünk, ha valami jót vagy hasznosat felfedezünk.

Ami nagyon sokak érdeklődését felkeltette az a gördülő MBT cipő, ez a cipő sokkal népszerűbb mint a Converse vagy a Puma, remélhetőleg ezáltal újabb emberek szeme csillan fel most, hogy akkor mi is ez! Ön mit gondol róla?

Más szép kifejezések még az MSN, t-online, t-email és a gmail  – belépés, de az hogy 10-szer annyi idős ember használja az iwiw-et mint az emailezést, az valamit mutat a varázsszerről, ami az iwiw ex-fejlesztőit biztosan mosolyra deríti a mai napig :).

Ki mit gondol az iwiw-ről? Szerintem sokmindenre jó már ez a fejlesztett verzió, és érdemes átgondolni a rendszert, mert túl sokat nem a rendszereknek kell tudni rólunk, hanem éppen fordítva. Az üzlet és a politika már csak így lehet egészséges újra.

Iwiw videó, no azóta sokat fejlődtünk: http://www.youtube.com/watch?v=VsiEQuRbe7M – Kóka meg igyon vizet egy dutyiban! 🙂 Pont a kis embereknek kellene óvatosnak lenni a közéleti embereknek meg bátornak és becsületesnek szerintem.

Ennyire egyszerű, csak ezt kell megjegyezni, hogy kevesebbet keressük, hogy ki hol merre micsoda : IWIW.HU Vicces lenne, ha a kilépés is ilyen népszerű lenne, na jó ez egyelőre képtelen ötlet :-). Viccnek szántam.

Az iwiw jelszó feltörés szerintem pofonegyszerű is lehet bizonyos felhasználók esetében. Persze ez pont egy olyan feltörő ügyeskedés, amiben semmi értelmes célt nem látok. Már mások levelezésének elolvasását is rossznak érzel érzelmi szempontból, ami nem épít fel minket, és jogilag se kapnánk sok jutalmat, ha ügy lenne belőle. Az elfelejtett jelszó kérdését a legtöbb rendszer, így az iwiw is jól tudja kezelni. Egy stabil emailcím és egy telefonos elérhetőség amúgy is szinte mindent megold. Komoly témákkal és üzletekkel foglalkozó embereknek ajánlott időnként jelszót változtatni, amit megfelelő kódolással nyugodtan tárolhatunk egy szöveges file-ban is (az otthoni gépen és egy web-szerveren is). Az msn, gmail, t-online, t-email belépés is sokaknak gondot okoz, de az iwiw belépésnél népszerűbb témát még a fülledt erotika terén sem találtam eddig. A fogyókúra téma is messze lemarad, mert arról lehet beszélgetni is, az iwiwre be kell lépni, hogy lássuk a kapcsolati hálót, ami tényleg behálózott minket az elmúlt néhány év alatt.

A kritikus tömeget már régen átlépte az iwiw, gyakorlatilag népszerűbb lett mint bármely TV-műsor, és többeket meg tudna mozgatni egy kampány keretében.

Az iwiw regisztráció csak meghívóval lehetséges?

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Noni Juice – gyümölcs és ital

A Noni Juice italt már több mint 10 éve, hogy először megkóstoltam 2001 derekán, és …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.