Jacques Britt ingek, kollekciók

A Jacques Britt márkát 1969-ben alapították. A cél az volt abban az időben, amely még ma is nagy jelentőséggel bír, hogy létrehozzanak egy első osztályú ingeket és pólókat gyártó céget, amely teljes mértékben kielégíti a férfiak elvárásait. Ma már a márka ugyanezt a törekvést kiterjesztette blúzok és kiegészítők egész sorával, így tehát nem csak a férfiak, a nők is osztozhatnak ebben az elhivatottságban.

A név tükrözi a nemzetközi hangulatot, a márka a francia “Jacques” és az angol “Britt” szavakból tevődik össze, egészben egy professzionális kiskereskedelmi ágazatot jelent, amely világszerte elterjedt.

A Jacques Britt márka már több, mint 40 éve a piacon van, ezzel elérte maximális identitását. A cég logója egy zebra, amely képviseli származásuk történetét, a szabadságot, a divat és eleganciát, az egyéniséget, valamint egy kis arroganciát is. Ez a keverék különbözteti meg a Jacques Britt-et a normálistól. A Jacques Britt egy márka mindazoknak, akik értékelik a különlegességet, a normálistól eltérőt.

Termék fotók, katalógus 2013, kollekció képek 2013 tavasz és némi outlet akció, a legfrissebb darabok együtt:

További részleteket a márka egyik hivatalos oldalán találhat: jacques-britt.de – német.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Porciókontroll – avagy mitől lesz nagyobb a kisadag?

Porciókontroll Nemcsak az adagok mérete, a tányér színe is számít, hasonlóan ahhoz, milyen ruhát viselünk. …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük