Bréééking:

James Harvest sport márka

Ha valaki, James Harvest tudta, mit csinál. Nagyfokú precizitása avatta őt Amerika egyik legkiválóbb baseball játékosává. Igazi legenda volt, aki 11 éves pályafutása során sosem hagyta, hogy rajongói egyszer is csalódjanak benne.Közel fél évszázad telt el azóta, hogy James Harvest búcsút intett baseball karrierjének, de neve máig él és teljesíti küldetését. 1988. óta a James Harvest Sportruházat promóciós termékei több mint ezer vállalatot segítettek abban, hogy nagyszerű csapatszellem alakulhasson ki bennük.A James Harvest márka születése tehát pontosan 1988-ra kanyarodik vissza, az USA-béli Tennessee államban, Chattanoogában alapították. A negyvenes években, közvetlen a második világháború után, a fő baseballszövetséget újra feltámasztották, miután ...

Ha valaki, James Harvest tudta, mit csinál. Nagyfokú precizitása avatta őt Amerika egyik legkiválóbb baseball játékosává. Igazi legenda volt, aki 11 éves pályafutása során sosem hagyta, hogy rajongói egyszer is csalódjanak benne.

Közel fél évszázad telt el azóta, hogy James Harvest búcsút intett baseball karrierjének, de neve máig él és teljesíti küldetését. 1988. óta a James Harvest Sportruházat promóciós termékei több mint ezer vállalatot segítettek abban, hogy nagyszerű csapatszellem alakulhasson ki bennük.

A James Harvest márka születése tehát pontosan 1988-ra kanyarodik vissza, az USA-béli Tennessee államban, Chattanoogában alapították. A negyvenes években, közvetlen a második világháború után, a fő baseballszövetséget újra feltámasztották, miután a háborús erőfeszítések következményeként be kellett szüntessék működését. A sportág gyorsan visszaszerezte privilegizált helyzetét, ismét Amerika első számú sportja lett. Hatalmas tömegek követték a válogatott liga megmozdulásait, a sportcsillagok nemcsak ismertté, igazi hőssé váltak. A húszas években, Babe Ruth, aki pályafutása során 714 hazafutással büszkélkedhetett, volt a legnagyobb név a baseballban. A negyvenes évek egyik legnagyobb játékosa pedig Joe DiMaggio volt. DiMaggio 361 hazafutása mellett, feleségére, az erotikus mozik filmcsillagára, Marily Monroe-ra is büszke lehetett. A negyvenes évek másik kiemelkedő nagyságának számított maga James Harvest.

James egy Kentucky-béli kis faházban látta meg a napvilágot, egy becsületes és dolgos farmer, John, valamint Proscilla nevű édesanyja családjában. A szülők még a századfordulón telepedtek meg nyugaton. Hála a kemény munkának, a család képes volt finanszírozni a kicsi James taníttatását. Gimnáziumba küldték, ahol hamarosan ösztöndíjat szerzett a Boston College-ba. James ezen esztendők alatt tökéletesítette dobótechnikáját. A főiskola elvégzése után, ahol máskülönben kitüntetéssel diplomázott testnevelés szakon, James a New York Mets első körös sorozatdobó játékosa lett. Sajnos a háború közbeszólt, Jamest besorozták a haditengerészetbe, a Csendes-óceánon szolgált haditengerészeti tisztként és pilótaként. Bátorságáért kétszer is kitüntették. Leszerelésére 1945-ben került sor, minek utána folytatta baseball karrierjét.

Az elkövetkezendő 7 évben 5 alkalommal is a top lövők közé került, háromszor választották meg a „Legértékesebb játékosnak”. Az egy játék során véghezvitt legtöbb hazafutásért pedig két ízben a Truman Emlékkupát is odaítélték neki. James Harvest 1953-ban vonult vissza. New York-i búcsújátékán 120 ezer rajongó köszöntötte öt perces ovációval. James többé soha nem tért vissza a pályára.

A legendás márka portékái mára a világ 25 országában elérhetők. A promóciós ruházat tervezése és gyártása lényegében különbözik a hagyományos ruhák tervezésétől. A szakembereknek számos olyan dolgot is figyelembe kell venniük, amiket elsőre talán észre sem vesznek, hisz számukra a részletek a meghatározóak. A magas minőség szavatolja, hogy a ruhák kényelmesek és hosszú élettartamúak, melyek különleges külsejét épp a részletek biztosítják. Ezek a részletek és az a számtalan, szinte kiaknázhatatlan kombinációs lehetőség, amit a ruhák nyújtanak mára tradícióvá érett a James Harvestnél, a céget ezzel jellemezhetjük leginkább.

A James Harvest sportruházat magas minőségű kollekciói az amerikai kollégiumokban dívó divatra alapoznak. A tervezés során számtalan erőfeszítést tesznek annak érdekében, hogy a James Harvest ruhák egyszerre legyenek divatosak és tegyenek eleget funkciójuknak. Számos tapasztalat mutatja, hogy azok a cégek és szervezetek, melyek a minőséget marketing stratégiájuk fontos elemének tekintik, rendszeresen a közös identitást teremtő és promóciós ruhákat gyártó James Harvest Sportruházatot választják beszállítójuknak.

Ami a James Harvest kollekcióit illeti, azok abszolút megfelelnek a minőségi követelményeknek. Épp a magas színvonal az, ami a ruhák kényelmességét és tartósságát biztosítja, a különleges megjelenést pedig az olyan apró részletek eredményezik, mint egy speciálisan kialakított gombfelület, egy szokatlan fazon, esetleg egy rejtett varrás. Az ördög már csak ezekben lakozik! Továbbá, a ruhák tervezésénél mindig gondot fordítanak rá, hogy kellő hangsúlyt kapjon a márka logó típusa és üzenete is.

A márka 2009-es, több mint 120 oldalasra rúgó katalógusából a lazaság és dinamizmus mellett, egyfajta letisztultság és kifinomultság árad, melyet úgyis nevezhetnénk, sportos elegancia. A választékban a prímet határozottan a galléros pólók viszik, melyek női kivitelben, karcsúsított derékmegoldással készülnek. A szív fölött, a sokat emlegetett logóra utalva, táncolhat egy hatalmas H betű is. Tengerpartra ideális öltözék lehet a hófehér póló, feltűrt szárú halásznadrággal, méretes bőrszatyorral és mezítláb viselve.

A baseball inspirálta csíkos gallérosak remekül festenek a teremtés koronáin, pláne bőrbaseball kesztyűvel, esetleg baseballsapkával passzítva. A kínálatban persze a kör és V-kivágású, illetve a csíkos hosszú ujjú felsőrészeket is megtaláljuk, ahogy cipzáras kardigánokban, pulcsikban és mellényekben sincs hiány. A földszínű mellett, a sötétkék, a türkiz, a szürke, a piros és a fekete is játszik.

A rövid és hosszú ujjal is készülő ingek közül a szafari hatású, khaki darab emelkedik ki, míg az apró kockásat egy ékszer mandzsettagomb avatja különlegessé. A klasszikus fehéret lezserré tehetjük, ha kigombolva viseljük, érvényre juttatva az alatta feszülő hószín atlétát. Szintén eleganciáján tompítunk, ha a farmerből kitűrve viseljük, lezserré és mindennapivá téve az ünnepekre szánt darabot.

A derékig érő, testhez álló fazonú, cipzáras kis dzsekik mellett a vastag és a pufi télikabátokat is megtaláljuk a James Harvest idei kínálatában. Az urak esetében ezek finomságáról a pici szőrmegallér gondoskodik, mely ugyanakkor roppant divatos is. Hölgyek az éjszínű kabátkákat egy színes csíkos sállal is feldobhatják, de választják mindjárt a tüzes pirosban pompázó darabot is. Ha nadrág, akkor nagy zsebes bermuda, vagy ugyanezek hosszított változata, esetleg melegítő.

A James Harvest kollekcióján a baseball mellett a golf és a kosárlabda is rajtahagyta bélyegét, így valóban minden sportfun megtalálhatja a maga kedvenceit. A szivárvány minden színében úszó sportos felöltők mellett, a választékból az utazó- és hátitáskák sem hiányozhatnak.

Üzletük, bolt nincs még Magyarországon. A kiválasztott ruhát online (pl. emailen) lehet megrendelni és kb. 8 munkanap alatt megérkezik a külföldi kereskedelmi központból. A házhozszállítás olcsó, a minőség kiváló, így érdemes a legjobb őszi/téli darabokat gyorsan beszerezni. Lásd.: http://www.james-harvest.com/index.php?id=15
Magyar kontakt (céges reklámajándék, céges egyenruha, hímzett póló stb.):
http://www.promotrade.hu/clothes.php?SECTION=harvest

Képek, egy rövid ízelítő a 2009-es katalógusból, svéd minőség, amerikai divat, elérhető árak:

Ezeket a cikkeket is ajánljuk:

További cikkeink...

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Neked mi a véleményed?

Az email címed nem publikus.Minden mezőt meg kell adni. *

*