Bréééking:

JPRESS termékek, alsók, zoknik és fürdőruhák

Üdvözlünk a J.PRESS fehérneműk világában!Mit nyújtunk fogyasztóinknak? - Kitűnő minőség, elérhető áron; kiváló ár/érték arányWebáruházban juthatunk hozzá férfi fehérneműkhöz: Kedvezményes internetes árak, legnépszerűbb és divatos darabok rendelés.- Cool-design, nagyszerű alapanyagok, innovatív marketing, aktív promóciós tevékenység- Kényelmes, sportosan elegáns modellek- Folyamatosan bővülő termékpaletta, innováció…Mekkora is ez a J.PRESS birodalom?Az 1 évben eladott:J.PRESS zoknik hossza 813 km J.PRESS zoknikhoz felhasznált fonalak hossza 4 215 429 km, 105x körbe éri a Földet J.PRESS férfi és női fehérneműk kiterített felülete 23 km2, akkora mint Budapest XII.kerülete J.PRESS termékek összsúlya 50 673 kg J.PRESS termékek összesen 19 613 872 956 km-t utaznak még elérnek Hozzád a világ 10 pontjából Olaszországtól egészen Thaiföldig [évi összes termék ...

Üdvözlünk a J.PRESS fehérneműk világában!

Man&Woman

Mit nyújtunk fogyasztóinknak?

– Kitűnő minőség, elérhető áron; kiváló ár/érték arány

Webáruházban juthatunk hozzá férfi fehérneműkhöz: Kedvezményes internetes árak, legnépszerűbb és divatos darabok rendelés.

– Cool-design, nagyszerű alapanyagok, innovatív marketing, aktív promóciós tevékenység

– Kényelmes, sportosan elegáns modellek

– Folyamatosan bővülő termékpaletta, innováció…

Mekkora is ez a J.PRESS birodalom?

Az 1 évben eladott:

  • J.PRESS zoknik hossza 813 km
  • J.PRESS zoknikhoz felhasznált fonalak hossza 4 215 429 km, 105x körbe éri a Földet
  • J.PRESS férfi és női fehérneműk kiterített felülete 23 km2, akkora mint Budapest XII.kerülete
  • J.PRESS termékek összsúlya 50 673 kg
  • J.PRESS termékek összesen 19 613 872 956 km-t utaznak még elérnek Hozzád a világ 10 pontjából Olaszországtól egészen Thaiföldig [évi összes termék (db) x a hozzájuk tartozó úthosszal (km)]

Gyere el hozzánk és éld át a J.PRESS shopping élményt!

Hol találsz meg minket?

–          Magyarországon 7 J.PRESS MEGA STORE-ban (WestEnd, Mammut1, Premier Otlets, M3 Outlet, Pé csÁrkád, Győr Árkád, debrecen Fórum) és 35 exkluzív J.PRESS STORE-ban

–          1000 fehérnemű szaküzletben, Közép-Európában

–          120 hypermarketben (Cora, Auchan, Spar, Metro, Carrefour)

–          Európa és Ázsia 15 országában

Férfi kollekciónk:

A legtöbb férfinek a J.PRESS-t nem kell bemutatni, hiszen a márka magáért beszél.

Rendkívül széles választékból válogathattok J.PRESS férfi alsóink, zokni kollekciónk, alsó ruházatunk közül, de megtalálhatók jobbnál jobb, divatos pólóink és home wear hálóruháink is kínálatunkban.

A hagyományos fazonú slip-ektől kezdve a természetes alapanyagú alsókon át, a legtrendibb és csábítóbb boxerekig mindenki megtalálja a neki valót.

A hosszabb laza szárú boxerek-ben érzed jól magad? Vagy jobban kedveled a szűk szárú, szexi fazonokat? Esetleg zavar a fenékvarrás, vagy régóta olyan boxerről álmodozol, ami rejtett kis zsebeket (óvszertartó) tartalmaz a legizgalmasabb pillanatokra? A J. PRESS-nek mindenre van megoldása!

Termékeink alapanyagainak széles választékát is fogyasztóink ízléséhez igazítottuk, így jött létre a J.PRESS NATURA kollekciónk a 100% pamutot kedvelők számára! A 95 %-os pamut és 5% elasztán összetételű termékek a pamut frissessége és jó nedvszívó képessége mellett rugalmasságot biztosítanak a Számodra, így bátran viselheted szűkebb nadrágokhoz is!

Színválasztékunk a nyári nadrágok alá való fehér, a forró éjszakákhoz illő fekete valamint a farmeres hétköznapokhoz passzoló divatszínekben áll a rendelkezésetekre!

J.PRESS férfi zoknijaink különlegessége, a kényelmes varrás nélküli orr, a különböző alapanyagok a 100% pamuttól, a bambuszig valamint a speciális antibakteriális hatású vagy az Aloe Vera-t tartalmazó hightech megoldások.

Ha viselsz J.PRESS-t, már tudod a siker titkát, ha még nem , akkor tudni fogod!

Katalógus: www.jpressinfo.com

Ezeket a cikkeket is ajánljuk:

További cikkeink...

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Neked mi a véleményed?

Az email címed nem publikus.Minden mezőt meg kell adni. *

*