Bréééking:

JPRESS női, sikeres jó elsóneműk

JPRESS női alsóruházat és fürdőruhák, folyamatosan megújuló limitált kollekcióNői kollekciónk:Csinos, szexi, érzéki még is természetes NŐNEK érzed magad, ha a J. PRESS női fehérnemű kollekciójának darabjait viseled!Férfi párunk vagy gyermekünk jobbra vágyik? Jobbat érdemel. Katalógus és márkás férfi alsók: Kedvezményes internetes árak és rendelés futárral. Online shop, webáruház jól működő kiszállítással.J.RPESS kínálatunkban mindenki rá talál a számára legmegfelelőbb színre, mintára, fazonra, legyen az egy camisole, szett, zokni vagy egy női alsó!Az alapanyagok között is széles körben válogathatsz: bőrbarát 100% pamut, rugalmas pamut-lycra, speciális bambusz, selyemfényű poliamid, szexi csipke.J.PRESS kollekciónk színvilágában, mintázatában és fazonjaiban is követi a legfrissebbTREND-et, így mindenki megtalálja a hozzá ...

JPRESS női alsóruházat és fürdőruhák, folyamatosan megújuló limitált kollekció

Woman

Női kollekciónk:

Csinos, szexi, érzéki még is természetes NŐNEK érzed magad, ha a J. PRESS női fehérnemű kollekciójának darabjait viseled!

Férfi párunk vagy gyermekünk jobbra vágyik? Jobbat érdemel. Katalógus és márkás férfi alsók: Kedvezményes internetes árak és rendelés futárral. Online shop, webáruház jól működő kiszállítással.

J.RPESS kínálatunkban mindenki rá talál a számára legmegfelelőbb színre, mintára, fazonra, legyen az egy camisole, szett, zokni vagy egy női alsó!

Az alapanyagok között is széles körben válogathatsz: bőrbarát 100% pamut, rugalmas pamut-lycra, speciális bambusz, selyemfényű poliamid, szexi csipke.

J.PRESS kollekciónk színvilágában, mintázatában és fazonjaiban is követi a legfrissebb

TREND-et, így mindenki megtalálja a hozzá illőt!

ÚJDONSÁGUNK, hogy 2009. januárjától Dukai Regina lett a J.PRESS női fehérneműinek reklámarca. Regina védjegyével egy saját kollekciót állítottunk össze. A Dukai Regina kollekció tervezői nagy hangsúlyt fektettek arra, hogy a fehérneműk tükrözzék Regina nőiességét, érzékiségét, de egyben kacérságát is, emellett tartsák meg az eredeti J.PRESS stílust, minőséget, a termékek, természetességét, kényelmét! A J.PRESS by Dukai Regina kollekció különlegessége, hogy limitált szériában 3 havonta megújuló design-nal kerül kereskedelmi forgalomba – siess, nehogy le maradj róla!

J.PRESS női fehérneműinket bátran ajánljuk mindenkinek!

Viselj J.PRESS-t és találd meg ÖNMAGAD!

Katalógus és reklám képek, fotók:

Katalógus 2009: http://www.jpressinfo.com/JPRESS_katalogus_2009.pdf

Ezeket a cikkeket is ajánljuk:

További cikkeink...

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

  • Női fehérnemű katalógus

Neked mi a véleményed?

Az email címed nem publikus.Minden mezőt meg kell adni. *

*