Kállay-Saunders András Megasztár5 TV2

Kállay-Saunders András, igen ő igyekszik otthagyni a szívét a színpadon, jól néz ki, és magyarul is tud beszélni, amit talán még
tovább fejleszthet, ha itt ragad a mi szerencsénkre. Ilyen énekhangra vagy külsőre várt a közönség? A lányok támadását viccesen beismerte András, aki ebben a korban ezt feltehetőleg meglehetősen élvezi is.

Ki látott ilyen tehetséget mostanában? Bemutatkozó fellépés a zsűri előtt: www.youtube.com/watch?v=khdEbJ3Ce_Q – modell sportos alkat, sztár fizimiska.

Párbaj videó: tv2.hu/megasztar5/video/kallay-saunders-andras-vs-bolyki-balazs-freedom-fridi-megvedte-mestert

Végső győzelemről még szeptember elején talán kár beszélni, de reméljük, hogy szakmát téveszt, és sok jó koncertet ad nekünk mielőtt menedzser, vállalkozó, festőművész vagy bármi más lesz. Az X-Faktor-os Muri Enikővel együtt is megnézném fellépni, de ilyenkor érezni a tehetségek közötti kontrasztot bármilyen távoli helyen is vannak egy másik versenyben vagy színpadon.

Képek, beállított fotók a tuti-srácról, aki modell és bármi lehet, ha tudatosan építi magát:

Ki, talán ő lesz a Megasztár5 győztese? Minden fórumon már nagy szurkolótábor alakult már ki, én még most nem döntöttem. Hajrá fiúk, szia lányok! :)))

Kállay-Saunders kiesése nagy sírást keltene, egyelőre az SMS-es hada vele volt. Ki ejtené őt ki? A zsűri nagy kedvence, így talán egy döntő párbaj veszi csak el a határtalan önbizalom kialakulásának lehetőségét tőle.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Noni Juice – gyümölcs és ital

A Noni Juice italt már több mint 10 éve, hogy először megkóstoltam 2001 derekán, és …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.