Kizomba az új táncőrület?

Kizomba? Igen, elég furcsán hangzik a név és hogy őszinte legyek először én se tudtam hova tenni hogy mi lehet ez, de aztán utánajártam.

A Kizomba egy Angolában rendkívül népszerű zene és tánc, mely az 1990-es évek elején alakult ki a szamba egyik elődje és a zouk zene fúziójából. A ritmusa rendkívül magával ragadó és a táncospár közeli tánctartása és csípőmozgás igen csak érzékivé teszi a táncot. A salsa és karibi táncok szerelmeseinek itt egy újabb leendő kedvenc! Tessék a bachata mellett ezt is megtanulni!

Ha kíváncsi vagy, hogy hogyan is táncolják ezt a táncot, akkor itt meg tudsz nézni egy kizomba showt:  http://www.youtube.com/watch?v=lFdCyzqF7cw

Magyarországon még nem nagyon tanítják, de ami késik nem múlik. Ha Te mégis tudsz olyan tánciskolát, ahol az ember elsajátíthatja a kizomba alapjait, akkor kérlek írd meg nekünk alább a fórumba! Hagy kizombázzunk mi magyarok is!

Ha pedig szeretnél néhány kizomba zenét beszerezni, akkor keresd Tó Semedo, Yvon Paris, Mika Mendes, Kaysha vagy Kulas zeneszámait!

Dorka

——————————————

Kezdő kizomba tanfolyam: www.kizomba.hu/hu/kurzusok/101-kezdo-kizomba-tanfolyam-elan-studio

 

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Amway termékek: szigorú MLM vagy egészség vélemények

Vesztes vagy győztes mód, vagy mi az igazság az Amway-nél? Új év, kritika helyett egyszerűen …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük