Dubli; KMD és iWowWe MLM pénzkereset vélemények

Dubli Webáruházak, szórakozás, zene, flash játékok, nyereményjátékok, Unique Bid., MLM-üzlet, TV-reklámok, részvények…

iWowWe és KMD pénz kereset? Mik ezek vajon, merülhet fel a kérdés sokakban.

A fura munkák, online pénzkereseti lehetőségek tengerében (végtelennek tűnő óceánján) igyekszünk útmutatást adni. A három fent is kiemelt névről fórumozunk itt, és írunk tényeket és véleményeket.

Átverés vagy jó üzlet a globális Dubli, vásárlói közösség, pénzkereset, befektetés vagy szerencsejáték?

Is-is, ennyire egyszerű a válasz. Szerencsé egy óra elég volt, hogy a prezentációjuk (videók) és látható információk megmutassák a szépen fejlődő dollár-milliárdos céget. A világ legnagyobb kiskereskedelmi központjává akarnak válni, ez kétségtelen. Finom ferdítések és nagy igazságok hangjai között el lehet tévedni, ha kell tapasztalat és önismeret még nincs a birtokunkban. Nyilván sokkal több pénzt kell elkölteni, mint amit visszaosztanak. Csodálatos élőhely a Föld, de a varázsolt szinte végtelen pénzek birodalma is egy szabályozott rendszer.

Alap VIP tagsági díj 19.95 euró/hónap. Mikor mennyi vásárlónk lehet? Ha nincs hiba a rendszerben, akkor jó :).

Hogy vannak a %-ok, jutalék kifizetések? 30%-ot kap egy nagy partner (a cég által kapott jutalékból), ami egyértelműsíti, hogy nincs a társadalmi rétegek közötti új kommunizmus, kiegyenlítés a képben. Ez amúgy normál Affiliate (partnerprogram) érték.

KMD Holding, iWowWe tag véleménye, videó: youtu.be/xcx4SN9SGZw. Angolul sokkal több leírt véleményt is találunk a neten keresgélve.

Termékek: free-video-email.iwowwe.com/products.html.

Weboldal angol nyelvű DUBLI (EU): eu.dubli.com/How-it-works__do_howitworks.html, pénzvisszatérítés a vásárlásokból, kreditek, online pénztárcák, motiváló nyereményjátékok (fura “sorjegy”, ahol a legkisebb ajánlat nyer). A nagy tapasztalatú üzletemberek (Microsoft stb.) jelentik a fő garanciát a cégben, Európában is egyre több online vállalkozó, cégvezető szakember csatlakozik hozzájuk valamilyen módon. Te nem ő vagy! Ezt érdemes figyelembe venni, ha túl lelkesnek érzed magad, amikor bele akarsz vágni egy ilyen befektetésbe (idő+pénz).


A Dubli legnagyobb magyar promóterei a Facebook-on éppen egy 33.972 fős csoportnál jártak ma, ami lehetőséget ad nekik arra, hogy kis konverzió esetén is 100 millió forintos nagyságrendű pénzt mozgassanak meg. Miért kell ezt az amerikai piacnak adni? Ezt nem kell túl sokat magyarázni. Hogy megtérül-e az elköltött pénz rövid, közép és hosszútávon, az egészen más kérdés. Érdekes a mai internetes vállalkozások globális piaca, tényleg óriási lehetőségek vannak, amit dollármilliárdossá vált magyar “informatikusok” is bizonyítanak. Mások is lelkesek lettek a magyar marketingesek közül, a mai pénzkeresős hírlevél pont erről is szól:

“Mint azt Te is biztosan tudod, a KMD nyitóoldalain folyamatosan tesztelünk szövegeket, szövegváltozatokat. Ezek a tesztek biztosítják azt, hogy a hálózatodat folyamatosan tud növekedni, és így mindig a lehető legjobb konverziókkal dolgozhass (mindig a lehető legtöbb regisztráltad legyen a nyitóoldalon). Eddig több mint 200 verziót teszteltünk, viszont most van egy fontos változás, melyről tudnod kell!

2011. decemberében egy nagyszerű fiatal csapattal kezdtünk el dolgozni, viszont ez az együttműködés ma már nem folytatódik. Weboldalainkon teszteltünk olyan szövegeket, melyek az ő szellemi alkotásaik, így most ha van weboldalad, blogod, kérlek, most nagyon figyelj rám:

Emlékszel arra a szövegre, hogy “…A pénzt csinálni kell!”? Kérlek, ezt a szöveget mától sehol ne használd, mert ez a szövegkörnyezet a DubLiGoldenTeam (“Jókor vagy jó helyen”) tulajdona. Mi is a szöveganyagainkat azonnal lecseréltük!

Ha van weboldalad, blogod, webes naplód, vagy bármilyen online felületed:

a jelenleg használt szöveganyagaidat kérlek, hogy olvasd át és ha kell módosítsd!
“A pénzt csinálni kell!” szövegkörnyezet és mondat kérlek, hogy sehol ne jelenjen meg!
Pár órán belül küldünk számodra egy új, nagyon jól konvertáló szövegváltozatot, melyet 2 napja mi magunk is használunk és tesztelünk!
Nagyon köszönjük a segítséged!

Baráti üdvözlettel,

Levente és Tamás

Ne feledd: csak Rajtad múlik, hogy mennyit keresel és hogyan élsz!

Facebook oldalunk: Keresd Magad Degeszre!”


“A pénzt csinálni kell” mondatot ki lehet sajátítani, vicces :), köszönöm, van jobb ötletem is :). Az adózás a jövedelmek után egy kissé elhallgatott kérdés, másik érdekes dolog a költség elszámolás, amit Magyarországon még mindig megnehezítenek a hivatalok. Ma már elég sokan pókerből és egyéb “sportos” számítógépes ügyességi játékból élnek Magyarországon, talán a NAV (Apeh) is felfigyel rájuk, mivel tényleg elég nehéz követni, vagy szinte lehetetlen, az ő ténykedéseiket. Csak a legprofibbak vállalják fel az arcuk a médiában, mivel ők indulnak offline, valós asztali versenyeken is.

iWowWe tagság $50 + $19.95 havidíj.
Talk Fusion $250 és $35 havi tagsági díj.
MyVideoTalk $249 és $29.90 tagdíj havonta.

Az MLM struktúra ezeket kitermeli, ha valóban időben és aktívan lépünk be egy jól működő rendszerbe. Piramis-játék helyett egy üzleti modellről van szó, aminek érdemes a fejét és céljait is kielemezni.

Videó web-konferencia paraszt-vakítás 2011: youtu.be/wtJfddGgDk0. Több más ilyen céget is hagynak Magyarországon terjeszkedni. Videó-emailzés. Szerintem inkább tanuljuk ki a mai technikákat, és saját webkamerás rendszert építsünk 5-6 ezer egyszeri költséggel, 2-3 nap számítógépes gyakorlással! Egy ügyes segítő elkél hozzá.

A fényképen balról jobbra: Levi, Juhász Attila (a KMD szponzora), Bill Starkey (az iWowWe tulajdonosa), Tamás

“Ne feledd: csak Rajtad múlik, hogy mennyit keresel és hogyan élsz!” – sőt mást nem is nagyon érdekel :).

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Férfi frizurák, vonzó mód/szín és/vagy fodrász keresés

Divatos férfi hajak, frizurák 2012. Erősödő válság 2009-től átértékelt, a fejünk az, amire különösen nagy szükségünk van. Fontos, hogy rendben legyen kívül, belül, felül.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük