KÖKI Terminál vélemény fórum

KÖKI Terminál sikertelenség és vakvágány tények az ürességtől kongó bevásárlóközponttá és lakóparkká varázsolt Magyarországon. A semmiből, de valakik kemény munkájával a sokadik gigantikus épület nőtt ki a földből. Aki 2011-ben esténként nézik a TV-ben az RTL Klub műsorait, az felfigyelhetett a november elején nyíló új bevásárló központra. A helynek igenis van szelleme, aki ezt nem tudja, az sokszor mellényúlhat egy egyszerű kávéház nyitásakor is, hiába lesz tőle alig 20 méterre egy dugig tömött hely, neki alig lesz vendége.

Őrült mód izgatott lettem, amikor arra gondoltam, hogy “Csak egy kávéra ugorjatok be az új KÖKI-re!“, feltehetőleg meg fog lepni, hogy milyen jó a hangulat, és mennyire előre mutató tud lenni egy kis hangulatos hely a korábbi szürke helyen.

Vélemény fórum formájában írjatok mindenről a hozzászólások részben, amit tapasztaltatok!

Ez Budapest második legnagyobb üzlet és szórakoztató központja. Várhatóan az alábbi üzletek lesznek megtalálhatóak benne:

Levi’s, OBI, Sony, Vodafone, OTP Bank, Rossmann, Segafredo, Telenor, Libri, BÁV Bizomány, Swarovski, Herend, Extrametál, Díszállat kereskedés, Costa Caffee, UniCredit Bank, KacKac, Humanic, BelFrit, Deichmann, Yves Rocher, Terminal Optika, C&A, Müller, Tezenis, Mercator Holiday, Orsay, Vögele, Reno, Kes Papír, Tchibo, Szerencsejáték Zrt., Tesco, Dormeo, Bio Hair, BioTechUSA, Megafitness, Bijou Brigitte, Top Shop, Hervis, Calzedonia, NewYorker, Szamos Csokoládé, Horváth Cipő, Optic World, Erste Bank, Magyar Posta, Promod, Juta óra és ékszer, KFC, the GIFT, Yellow kangoroo, Angel’s divat, Póló terminál, Euronics, Stenders, Adidas, Háda, Pandóra, Főtáv, Reebok, mayo chix, Tom Tailor Denim, H&M, Alaszka ékszer, Borkutime óraszaküzlet, Intimissimi, Playersroom, CIB Bank, Grill land, Kristály Világ, Cornavin, J.Press, Triumph, Office shoes, Börkert, Relay és  inmedio.
Szóval a kínálattal nem lehet gondunk! Nincs más hátra, mint ellátogatni a 1191 Budapest, Vak Bottyán u. 75. a-c címre

Nyitvatartás:
6-22-ig, üzletenként eltérő, érdemes tájékozódni előre.

Központi telefonszám: +36-1-9191-333
E-mail elérhetőség: info@kokiterminal.hu

Még több infó: www.kokiterminal.hu. Térkép, megközelítés, parkolás lehetőségek és árak. Ingyenes ruhatár, 3 óra ingyenes parkolás. A kedvezmények, akciós ajánlatok sora télen, januártól mindenhol ott volt, így itt is tombolt a kiárusítás.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Józsefvárosi piac mint giga-bevásárlóközpont és nagyker bezárt

Alaposan megoszlanak a vélemények a nyolcadik kerületben fekvő Józsefvárosi piacról, a gigantikus bevásárlóközpontról, becenéven a …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük