Bréééking:

Könnyed zellersaláta

Egy salátát a nap bármely szakában elfogyaszthatunk. Tetszőlegesen megválasztott hozzávalókból gyorsan összedobhatunk egy egészséges salátát. A következő zellersalátánkhoz szükség lesz 20 dkg zellerre, 1 darab körtére, 2 marék rukkola salátára, 1 darab almára, 1 marék dióra, 1 darab citromra és 10 dkg füstölt sajtra. A zellert, az almát és a körtét mossuk meg, majd nagy lyukú reszelőn reszeljük le. A diót törjük kisebb darabokra. Egy nagy tálban keverjük össze a lereszelt zellert, almát körtét, majd adjuk hozzá 2 marék rukkola salátát,a diót és a citrom reszelt héját. Végül adjuk hozzá a kockára vágott füstölt sajtot, és óvatosan ...

Egy salátát a nap bármely szakában elfogyaszthatunk. Tetszőlegesen megválasztott hozzávalókból gyorsan összedobhatunk egy egészséges salátát.
A következő zellersalátánkhoz szükség lesz 20 dkg zellerre, 1 darab körtére, 2 marék rukkola salátára, 1 darab almára, 1 marék dióra, 1 darab citromra és 10 dkg füstölt sajtra.
A zellert, az almát és a körtét mossuk meg, majd nagy lyukú reszelőn reszeljük le. A diót törjük kisebb darabokra.
Egy nagy tálban keverjük össze a lereszelt zellert, almát körtét, majd adjuk hozzá 2 marék rukkola salátát,a diót és a citrom reszelt héját. Végül adjuk hozzá a kockára vágott füstölt sajtot, és óvatosan forgassuk össze a salátával.
Egyszerű és finom salátánkat feldobhatjuk egy gyorsan elkészíthető öntettel is. Ehhez keverjünk össze 2 evőkanál majonézt, 1 evőkanál mustárt, 2 deciliter natúr joghurtot, kevés citromlét, majd ízlés szerint ízesítsük sóval, borssal.
Egészségünk érdekében fogyasszunk legalább napi háromszor zöldséget, gyümölcsöt, így változatos étrendünkkel elősegíthetjük emésztésünk helyes működését.

További cikkeink...

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Neked mi a véleményed?

Az email címed nem publikus.Minden mezőt meg kell adni. *

*