Konyhai csempe: divatos falak

Ha valaki lakásfelújításon gondolkodik, akkor annak tudnia kell, hogy egy részt sok időre és persze pénzre lesz szükség hozzá. Az idő szempontjából nem csak arra gondolok, hogy sokáig tart a csempézés vagy burkolás, hanem arra is, hogy érdemes időt szakítani arra, hogy megnézzük, hogy milyen csempét és hol veszünk meg.

Ma már igen széles körű a választék és az ár is igen változó. A normál csempék árát négyzetméterben adják meg ez általában 2-3. 000Ft-ot jelent alsó hangon is, de természetesen lehet kapni 12-15.000 Ft-ért is és a határ a csillagos ég!

A normál csempék közé szoktak néhány darab vagy esetleg egy-egy sor díszcsempét is tenni, ezeknek az árát általában darabra adják meg. A legolcsóbb 800 Ft, de természetesen itt is lehet akár 4-5.000 Ft/db áron is vásárolni.

Nézzünk csak néhány ötletet, hogy milyenné is varázsolhatjuk konyhánkat!

Webáruház nagyker árakon is a kifutó készletekre: www.keramix.hu/index.php?page=csempek_padlolapok –     * Akciós mákos greslapok    * Mázas kerámia lapok    * Gres lapok    * Fa-, bambuszburkolatok    * Mozaikok  és  * Medenceburkolatok.

Íme néhány üzlet, boltok, ahol érdemes szétnézni, ha konyhai csempét keresünk:

Urbán és Társa Kft.

XV. Késmárki út 9.

Nyitvatartás: Hétfőtől péntekig 9:30-17:30, szombaton 10-14 óráig

Telefon: 061- 416-0573

Csempepont Budaörs

Baross utca 87.

Nyitvatartás: Hétfőtől péntekig 10-19 óráig, szombat 10-15 óráig

Csempe piramis Veszprém

Kistó utca 21.

Nyitvatartás. Hétfőtől péntekig 8:20- 17:00, szombat 8:30-12:00

Veronika

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Visszér kezelés és megelőzés, vénástorna

A vénás torna, gyógytorna elemek. A hátunk és testünk állapotának függvényében egyes gyakorlatok nem ajánlottak, …

1 hozzászólás

  1. Harsányi-Sulyom László

    Senkinek nem ajánlom, hogy az Urbán és Tsa. Kft-nél vásároljon csempét vagy padlólapot. Veszekedéssel indult a vásárlás, mert kikérték maguknak, hogy csak 50% előleget voltam hajlandó kifizetni előlegbe., amikor három hétre ígérték a teljesülést. A negyedik héten érdeklődtem, hogy mi van.. Az eladó mondta, hogy már hívni akart, itt a csempém. Jöhetek érte, akár most is. Mondtam csak holnap tudok, de előtte hívom, hogy ne menjek hiába. Másnap mondta, hogy vár. Amikor odaértem, lecseszett, hogy miért nem előbb jöttem, mert ő tévedésből másnak adta oda az én csempémet, ami nem történik meg, ha én érek oda előbb, mint akinek a raklapján rajta felejtette az enyémet. Mondtam, majd visszaszerzi és elküldi. Mire ő. Hogy juttassa el a zsebében vigyen 4 doboz csempét? Ők nem fuvarozó vállalat, jöjjek érte, amikor visszaszerezte. Ez három hete volt, azóta nem hívott, ma levelemre nem válaszolt érdemben. Nyeglén annyit írt egy mondatban, hogyha majd erre jár bedobja. Aki így szeretne járni, annak ajánlom, hogy vegye fel velük a kapcsolatot. Aki viszont szereti az korrekt, emberi kapcsolatot a vásárlásnál, az széles ívben kerülje az Urbán és Tsa. Kft.-t.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.