Kosmodisk használat leírás és vélemény fórum

Kosmodisk

Nekem bejött, 2007 óta rendszeresen használom, és most 2014-ben fizikai munkát végezve különösen jó kiegészítő a gyógytorna mellett. A gyógytorna (útmutatót mellékelnek hozzá), úszás (+gyógyfürdő, pl. Komáromban ~1100 Ft/alkalom, wellness kedvezményes belépőjegy) kiegészítéssel együtt tényleg szinte tünetmentessé tett, a sok számítógépes (ülő) munka megviseli a derekat. Minden hit kérdése is, de ez tényleg működik, nem egy varázs karkötő vagy fogyasztó csoda-tabletta.

Talán már nem nagyon van olyan ember, aki ne hallotta volna a Kosmodisk szót és ne tudná, hogy mire jó. Azért ha valaki mégsem emlékezne, foglaljuk össze gyorsan.

Ez egy speciális gyógyászati segédeszköz, mely nem tartalmaz gyógyszert, nincs szükség áramra vagy elemre a működtetéséhez és nem igényel nagy szakértelmet a használata. A gerinc melletti izmokat stimulálja, amikor rajtunk van és ez által csökkenti a hátfájdalmat akár 80 %-kal.

A hátfájásnak számtalan oka lehet a helytelen testtartástól az ülő munkán át a legkomolyabb gerincbetegségekig, ezért ha rendszeresen fáj a hátunk, mindenképpen érdemes kivizsgáltatni magunk!Kosmodisk

A fájdalomcsillapító gyógyszerek bevétele a leggyorsabb és legegyszerűbb megoldás. Ha azonban hosszútávon csak ennyit teszünk és nem kezdünk el például gyógytornára járni, akkor ne csodálkozzunk, ha egy idő után még rosszabb lesz a helyzet, de akkor már nem csak a hátunk fog fájni, hanem nagy valószínűséggel a májunk és az emésztőrendszerünk is megsínyli a dolgot.

A Kosmodisk ára
Magas, drága!? A látványához képest ezt kijelenthetjük. 18.990 Ft egy elit kategóriás futócipő ára manapság. Olcsóbban is beszerezhető persze, szinte nettó nagykeráron újonnan is: www.argep.hu/trend/KOSM/Kosmodisk.html. További jó hír, hogy a termékben alig okoz minőségi romlást a normál használat, így a használt darabokat átvehetjük családtagjainktól, ismerőseinktől.

Még mindig nem elég olcsó? A Vatera aukciókon 2200-2300 Ft-os fix áron volt fenn. Ez mér kicsit meredeken hangzik, de lehetséges. Talán egy kamion Kozmodisk téves címre érkezett :).

Jó tudni, hogy a hosszú gerinc és a lenti derék rész hatásában komoly különbség lehet.
A www.kosmodisk.hu weboldal szerint 2.000.000 elégedett ügyfelet tudhatnak magukénak, de valóban így van ez? A 60 napos pénz visszafizetési garancia biztatóan hangzik, de azért szívesen olvasnánk azok véleményét, akik próbálták már illetve rendszeresen használják!

olcsón Kosmodisk
teljes szet: gumipántokkal, rugalmas műanyag

Görbe Nóra és sok más híres ember használta a puha, kényelmes övet (Classic vagy sport). Napi minimum három órát könnyű rászánni.

A következő méretekben kapható:
M (Derékbőség: 65-80 cm)
L (Derékbőség: 80-100 cm)
XL (Derékbőség: 100-120 cm)
XXL (Derékbőség: 120-150 cm)

Használati utasítás:
sportTekerje a KOSMODISK ACTIVE Sport Övet a csípője köré. Úgy helyezze a hátára, hogy kényelmes legyen, majd elöl kapcsolja össze. A Kosmodisk szűkebb vége a három bordázattal legyen fölül.

Ne húzza az övet túl szorosra! A hát izmának jó lehetne, de bőrének és keringésének biztos rossz.

A KOSMODISK ACTIVE Sport Öv viselhető vékony ruha, például póló fölött is, de a legjobb hatás akkor érhető el, ha közvetlenül érintkezik a bőrrel. A Kosmodisk bordázott oldalának mindig a test felé kell néznie. A használata előtt kérjük bizonyosodjon meg róla, hogy a termék nem károsodott-e.

Alkalmanként csatolja ki, hogy a gerinc ne szokja meg a folyamatos megtámasztást. A Kosmodisk masszírozó
hatása serkenti az alsó hát izmainak működését.

Az izmok ennek köszönhetően bemelegednek, vérellátásuk javul; ami a fájdalom és a feszültség
csökkenését eredményezi.

MEGJEGYZÉS: Amikor Ön először használja a Kosmodisket, lehet hogy kellemesen meleg, bizsergő
érzést tapasztal a hátában, gerincénél. Ez a jelenség teljesen normális, a kívánt hatás természetes velejárója.

SPORT ÖV derékszakaszra helyezhető rész tépőzáras övvel PÁNTRENDSZER kiegészítő pántok. 2012-ben is drága a hivatalos forrásból, de mindig van alig használt vagy jó másolat (testbarát, nem allergén mű-anyag). Rendelés házhoz olcsón, hátfájás csökkentő eszköz, kiegészítő.

Lill és G

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Nőtt a gyermektelen nők száma, itt és errefelé

A statisztikák az egész ‘fejlett’ Európát a történelem süllyesztője felé viszik. Közben némi reménysugarat adnak …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük