Kováts Veronika ÉNEKES!

Kováts Veronika 16 éves kezdőként is kiérdemelte, hogy bekerüljön a zene-videó és a TOP rovatunkba. www.youtube.com/watch?v=cxbFLYa0_bw. Tényleg most kezdte!? Ez egész hihetetlen. Dunakesziről egy 1995 születésű gyöngyszem egy mese és a szerelem energiáit meghazudtoló módon ad elő.

Amire büszke vagyok, hogy óvodás korom óta waldorfos vagyok.

Mondhatjuk, hogy simán bekerült a legjobb 12-be, mert egy vészesen magas szinten sugárzó élő anyag az ének tudásán felül. A győzelmi esélyeit egyedül a valóság rontja, mivel igazán jó esélyei a férfiaknak vannak egy ilyen versenyben, Ruzsa Magdi szintre jutni ilyen fiatalon egy Star Trek sci-fi térugrás szintje. Meglátjuk. Szurkoljunk együtt, és élvezzük a 2011-ben igazán színvonalasra sikerült mezőny produkcióit élőben a TV-n keresztül!

A tehetség, a NAGY BETŰS tehetség elég kicsi, de elég NAGY, hogy felvegye a kesztyűt az évek óta színpadon szereplő profikkal is.

Egy kislány a szívünkbe tudott hatolni, akinek ez elsőre nem jött át, az nézze a következő adást, hátha mélyebbre is tud ásni.

16 évesen kiállni a közönség elé, sőt a kamerák alá, az már teljesítmény.

– nagggyon szimpi ez a csaj!
– Jó volt =) Örülök hogy bejuttot =)
– Gyönyörű!!!:)
– A legÓriásibb kiscsaj!
– Legszebb mosoly, a legszebb Hanggal!

Hát igen, a The Climb (Mylie Cyrus) dal hallatán állva tapsolt a közönség a Dunakeszi lakhelyű csaj miatt.

Mindenki máskor könnyezik, egy biztos, hogy amikor valaki áttöri a gyermekkor küszöbét, és hirtelen felnőtt lesz, arról évekig lehet énekelni, hogy mekkora érzés. 🙂 :P! Nem a felnőtt nővé válásról igyekeztem írni, de az is lehet ilyen könnyfakasztó :)).

Képeket, véleményeket várunk.

– Lator

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Csizmadivat képek 2012 ősz, 2013-teléig

Mutasd a csizmád, megmondom, ki vagy! – akár így is hangozhatott volna a 2009/2010-es esztendő …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.