Közösségi munkaközvetítő, Faces

Hiánypótló Facebook weboldal! Közösségi munkaközvetítő férfi és női vonalon egyaránt.

Múlt hónapban több, mint 22.000-en vesztették el az állásukat! Vajon segíthetnek-e a helyzeten a a közösségi médiák?
A Gazdaság- és Vállalkozáskutató Intézet elkészítette a 2013 februári regisztrált álláskeresők számának előzetes becslését, melyből kiderült, hogy több, mint 22.000 ember vesztette el az állását az elmúlt 1 hónapban.
Az ilyen statisztikákból élesen kirajzolódik, hogy az álláskeresési probléma, mely az egész országot sújtja, komoly. Mi sem jelzi jobban a probléma nagyságát, mint például az, amikor feltöltöttünk egy álláshirdetést a hir.ma weboldalra és pár óra alatt több, mint ötszázan jelentkeztek.

állás vadászat internetenAz emberek tömegesen keresnek állást és egyre fogynak a megbízható helyek, ahol ajánlatokat, vagy ténylegesen munkát találnak. Korábban elegendő volt felütni egy apróhirdetési újságot, vagy felmenni egy-egy álláskereső portálra, viszont ma már fejetlenség uralkodik a munkakereső piacon. Ember legyen a talpán, aki eligazodik a sok komolytalan hirdetés között. A visszaélések, csalások számának növekedésére pedig már nem is szeretnék külön kitérni.

Szerencsére a közösségi médiák (IWIW, Facebook stb…) terjedésével egy új módja hódít az álláskeresésnek: a közösségi álláskeresés. A közösségi oldalon történő munkakeresés megbízhatóbb és sokkal személyesebb, hiszen barátainkon, ismerőseinken keresztül értesülhetünk új lehetőségekről. A legjobb fejvadász cég sem tudna testre szabottabb munkaajánlatokat küldeni számunkra, mint barátaink, családtagjaink, azaz aki személyesen ismer bennünket.

Egy hiánypótló nonprofit Facebook közösségi oldal indult a napokban, a ’Közösségi munkaközvetítő’ (* 1, link a szón), melynek máris több száz tagja van. Az önkéntesekből álló szervezet naponta több állásajánlatot tesz közzé a tagok számára, akik azokat tovább ajánlhatják a barátaiknak, ismerőseiknek, családtagjaiknak. Fontos megjegyezni, hogy csak olyan munka kerülhet fel az oldalra, amelyet leinformálható, megbízható cég kínál.

Kövessétek az oldalt, hiszen egy-egy humor oldal mellett elfér ez a komoly téma is az üzenőfaladon!
Segítsünk egymásnak új munkát találni!

Link: www.facebook.com/munkakozvetito.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Autónyeremény betétkönyv, játék nyertesek

Autónyeremény betétkönyv a téma, a befektetéseinkre, játékainkra érdemes néha egy pillantást vetni. Az elmúlt évtizedek …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük