Különleges ruhák a foci kapcsán

A divat olykor-olykor veszélyes is lehet. Erre épp az idei foci világbajnokság szolgáltat kitűnő példát, gondoljunk csak arra a két holland nőszemélyre, akiket a dél-afrikai hatóság épp a lelátókra nem illő ruházatuk miatt zárt hűvösre. A FIFA álláspontja szerint a Bavaria Beer sörgyártó cég által készített nemzetiszínű narancssárga szerelésekkel a pórul járt szurkolók a kereskedelmi törvény ellen vétettek. Ha még véletlenül sem szeretnénk hasonlóan kellemetlen incidensbe keveredni a labdarúgás és a világbajnokság jegyében, válasszunk inkább az általunk ajánlott elmés kiegészítők és táskák közül maguknak egy-egy szemrevaló darabot!

Itt van mindjárt a trendi futball labda zsák, mely nemcsak a bőr szerelmeseit, garantáltan a környezetvédőket is leveszi a lábáról! Ezeket a spéci kialakítású vállra valókat kézműves technikával, újrahasznosított alapanyagokból, jelesül leszedált focilabdákból készítik Németországban. A zöldek maximum a designos darab nejlon szíja vagy fémpatentjei miatt emelhetnének kifogást, ha ugyan.

A játékra már alkalmatlan labdát a készítés során kifordítják, minden egyes darab abszolút egyedi és páratlan lesz, köszönhetően a focisták által rajtahagyott nyomoknak, fű-, vér- és verejtékfoltoknak. A bizarr, de páratlanul mutatós táskaremekeket használt teherautó ponyvából készült belső zsebbel is ellátták, melybe ideális méretének hála, könnyedén belecsúsztathatjuk mobiltelefonunkat is.

A 198 dollárt kóstáló különleges táskát a hónap végéig most akciósan, 98 dollárért megvásárolhatjuk a www.greendiary.com oldalon keresztül. Jó lesz igyekezni!

Ha nemcsak a különlegességekre, de a márkára is utazunk Louis Vuitton monogrammos, focilabda ihlette katonazsákja jelenthet alternatívát számunkra. A szemrevaló barna bőr táskának persze meg is kérik az árát, lévén esetében valódi ritkaságról van szó!

Az interneten keresztül házhoz rendelhetjük persze a nem kevés botrányt kavaró, dél-afrikai szurkolói trombiták hites mását is, a vuvuzellát potom 8 dollárért, vagy szelídebbek a vuvuzellával ékített fekete pólót 18 dollárért. A www.worldsoccershop.com weboldalon ezenkívül a kedvenc csapatunk színeiben játszó csuklószorítókat és plasztik csuklópántokat is találunk 3-5 dolláros átlagáron, focilabda formájú labda táskát, mely természetes illatával dezodorálja a nélkülözhetetlen felszerelést. Ugyanitt a szurkolói zászlókat, bögréket, ékszereket – a fülbevalóktól az órákig bezárólag -, és az elhagyhatatlan mezek mellett az egyes meccsek eredményét előre jelző, jóslásokba bocsátkozó trikókat is megtaláljuk, hogy csak néhányat említsünk az elmésségek közül. Focirajongóknak vétek kihagyni!

bőr foci és cipő

Relikviák, mezreplikák után kutatva érdemes lehet a Vaterán is szétnézni, ha valami okból kifolyólag netán ódzkodnánk a külföldi webáruházakból való rendeléstől!

Sok hasonló, vicces vagy éppen elgondolkodtató képet találunk még az interneten.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Autónyeremény betétkönyv, játék nyertesek

Autónyeremény betétkönyv a téma, a befektetéseinkre, játékainkra érdemes néha egy pillantást vetni. Az elmúlt évtizedek …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük