Bréééking:

LadySale női outlet divat Budapest

Márkás, minőségi ruhák olcsón egy budapesti üzletben, igen 2011-ben a nagy érdeklődésre való tekintettel megnyílt a belvárosi outlet. Nyüzsgés, mozgolódás, kedves eladók és még inkább boldog vevők a bejárattól a pénztárig. Ilyen is van, főleg nyáron, amikor amúgy is jó a kedvünk, ha tudjuk, hogy a nyaralás vagy a strand szépe ruha már nálunk van. www.ladysale.hu.Ha időben szeretne értesülni aktuális ajánlatainkról, kérjük, iratkozzon fel hírlevelünkre. Minden regisztráló akár vásárol, akár nem, 2.900Ft-os kendőt kap ajándékba: www.ladysale.hu/hu-hu/ajandek_kendok.aspx. Az árakból az online katalógus képek mellett láthatjuk a kedvezmények mértékét.Ajándék kendők, Munkatársak, Blézerek, Blúzok, Pólók, Kabátok, Kosztümök, Nadrágok, Szoknyák és a Garancia ...

Márkás, minőségi ruhák olcsón egy budapesti üzletben, igen 2011-ben a nagy érdeklődésre való tekintettel megnyílt a belvárosi outlet. Nyüzsgés, mozgolódás, kedves eladók és még inkább boldog vevők a bejárattól a pénztárig. Ilyen is van, főleg nyáron, amikor amúgy is jó a kedvünk, ha tudjuk, hogy a nyaralás vagy a strand szépe ruha már nálunk van.
www.ladysale.hu.

Ha időben szeretne értesülni aktuális ajánlatainkról, kérjük, iratkozzon fel hírlevelünkre. Minden regisztráló akár vásárol, akár nem, 2.900Ft-os kendőt kap ajándékba: www.ladysale.hu/hu-hu/ajandek_kendok.aspx. Az árakból az online katalógus képek mellett láthatjuk a kedvezmények mértékét.

Ajándék kendők, Munkatársak, Blézerek, Blúzok, Pólók, Kabátok, Kosztümök, Nadrágok, Szoknyák és a Garancia is. Az online rendelés weboldalon minden részletesen megtekinthető. Webáruház fejlesztések várhatóak a jövőben.

Budapest belvárosi cím, elérhetőségek: VI. kerület Jókai utca 28. A Nyugatitól 2 percre. GoogleMaps térképen útvonalterv is készíthető, olcsó parkolóház közel, utcai parkolás fizetős.
Nyitvatartás:
Hétfő-Kedd-Szerda: 10-19
Csütörtök: 10-21
Péntek: 10-19
Szombat: 9-17
Telefon: +36 20 31-99-774
E-mail cím: ladysale@ladysale.hu

A MrSale férfi üzlet fiatal lánytestvére szépen fejlődik, jók a vélemények.

Ezeket a cikkeket is ajánljuk:

További cikkeink...

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

2 hozzászólás

 1. Erős Ottília

  Tisztelt Vezetőség!
  Sokat gondolkodtam hogy megírjam-e ezt a levelet.Végül úgy döntöttem hogy igen. Leírom a tegnapi tapasztalatomat:
  A bolt alsó szintjén szerettem volna a nadrágok között válogatni oda ugrott egy aladó hölgy és mindenre azt mondta hogy nincs nagyobb a méretem 46-50-es között van. El is hittem volna hogy nincs ha megnézi vagy legalább úgy csinál mint következett az emelet ott egy nagyon kedves hölgy volt először aki segítő készen ajánlott jobbnál jobb dolgokat míg nem jött az előző “hölgy” ő minél előbb ki akart tessékelni legalábbis nekem olyan benyomásom volt és nem hagyta hogy válogassak a próba fülkébe percenként kiabált be hogy na melyik jó? A harmadik beszólás után nem is válaszoltam és legszívesebben mindent ott hagytam volna! egy szóval nem mondta hogy ajándék kendő is van itt az emeleten lehet választani nem lementem fizettem-igaz csak 10000Ft-ot- majd a kérdésemre közölte hogy az emeleten választhatok.olyan mérges voltam hogy nem is választottam Ott is nem is minősítem a viselkedését! Igaz nem dámaként mentem be a boltba de nem is egy utolsó senkiként! Ez a viselkedés engem felháborít és ehhez az üzlethez szerintem méltatlan viselkedés!
  Tisztelettel egy vásárló?

 2. Dr. Mészárosné Varga Erzsébet

  Ma vásároltam először az üzletben. Rendkívül kedves, segítőkész kollektívával találkoztam. Köszönöm, jövök máskor is.

Neked mi a véleményed?

Az email címed nem publikus.Minden mezőt meg kell adni. *

*