Lakatos Yvette képek és videók

A Megasztár 5 Casting-ján természetesen túl jutott a félelmetesen erős és tiszta hangú fiatal énekes-palántája. Igen, ez a fajta tehetség évekkel később lehet igazán gyümölcsöző, de jó, hogy nem kell addig az ismeretlenségben várakoznia.

16 évesen ilyen megható, tényleg könnyfakasztó dallamokat kevesen tudnak. Jöjj több éves napsütés, mert ilyen hanggal mások évtizedekig csillogtak, jobban mint egy mai médiasztár.

Yvette még görcsölhet, bár úgy látszik, hogy ének közben néha kioldódnak a fiatal tehetség gátlásai. Radics Gigi-vel együtt is jó, persze pár év múlva egy romantikus vagy mega-erős férfi oldalán is szeretnénk sokan látni.

A videók közül az egyik legismertebb:

Micsoda összhang: tv2.hu/megasztar5/video/one-night-only-lakatos-yvette-es-radics-gigi, a kis megasztárok dala ott van a szeren.

Magyarul vagy angolul: www.youtube.com/watch?v=0IaxokYK1Vc, szerencsére Yvette megoldja mindkettőt.

Képek – galéria a rajongás és a fórumok világából:

További fotók zenével: www.youtube.com/watch?v=Cq6LCJSwErw. Egy duci kislány 2010-ben, nagyon nővé érhet 2014-re Norbi fogyási titkok nélkül is.

Twitter üzenetek: twitter.com/YvetteSings – rövid dalos hírek, egyelőre inaktívnak látszódott.

Egyéb Aktív videó, az énektanár nyilatkozatával: www.youtube.com/watch?v=llb5HQc243s.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

2014 divatja, stílus minőség és márkák

2014-ben milyen újdonságokat és klasszikus darabokat (visszatérőket illetve retro) látunk gyakrabban az utcákon Magyarországon, Európában …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük