Las Cosas De Laura szandál divat

Ha női divatról van szó, akkor a ruhák után közvetlenül ott vannak a cipők, a táskák és a kalapok. Egy adott ruhához megy az egyik cipő színben, viszont stílusban távol áll tőle. A másikhoz meg pont jó lenne az egyik szandál, csak kár hogy idő közben hidegre fordult az idő, úgyhogy inkább a csizmák között kellene keresgélni. Na ilyen dilemmákkal küzdünk mi nők, így aztán a legjobb megoldás, ha mindenféle színű és fazonú lábbeliből és táskából tartunk legalább egy darabot. De valamikor még ez sem elég! Vásárolunk egy új, az eddigiektől merőben más ruhadarabot és kezdődhet minden elölről!

A Las Cosas De Laura női cipő kollekciójában a hétköznapokra tökéletes, könnyen variálható, kézzel készített és igazán divatos lábbeliket kínál. Papucsok, szandálok és balerinák, dekoratív kövekkel, masnikkal és különleges megoldásokkal hangsúlyozva, mindvégig nőiességet sugározva vonzzák magukra a tekintet. Gyere és válogass a tavaszi/nyári szezon legcsinosabb darabjai között! Biztosan találsz kedvedre valót!

Íme néhány csinos darab:

Árak akciós webáruházakban 25 USD-től volt online rendeléssel elérhető. Magyarországon ez ritkaság, egyetlen kereskedő forgalmazta, az ismert üzletekben, cipőboltokban nem volt megtalálható jellemzően.

Neked hogy tetszenek?

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Organo Gold, több mint kávé egészségünkre

Ganoderma és az Organo Gold Kávéfüggő vagy? Zombinak érzed magad, ha nem iszol, szinte beteg …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.