Le Coq Sportif: sportcipő fórum

A LeCoq Sportif márkát a Emile Camuset alapította a 19. század végén. Emile elsősorban az atlétikáért, a kerékpárért és a futballért lelkesedett így amikor 1882-ben a sportruházat piacára lépett a cég, elsősorban ezekre a területekre koncentrált.  A termékek hamar népszerűvé váltak és egyre több országból érkeztek vásárlók.

A LeCoq Sportif a sportszerek forgalmazása mellett mindig is nagy hangsúlyt fektetett a sportszponzorációra. Az 1950-60-as években az afrikai focicsapatok 80%-a LeCoq Sportif márkájú mezben játszott, a Tour de France hivatalos öltözéke lett és a francia olimpiai csapat is a “kakas” logót viselte a mellkasán.

1996-ban a LeCoq Sportif az Adidas csoport részévé vált. Az együttműködés sikeresnek és hatékonynak bizonyult és mind az Adidasnak, mind a LeCoq Sportifnak fellendülést hozott. A márka ezzel egyre ismertebbé és elterjedtebbé is vált.

A cég nevének jelentés “sportos kakas”, mely a francia jelképből a gall kakasra utal. Nézzük csak, hogy hogy is néznek ki ezek a sportos és ugyanakkor elegáns LeCoq Sportif cipők!
Termék katalógus fotók 2011-2012-2013:

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Diplomás minimálbér, fizetés, átlagbér 2013, 2014

Diplomások fizetése a szemléletváltás tengerének közepén. Elnézést az eltűnt képekért, adatokért, a 2013-es weboldal költöztetés …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük