Lee Cooper karórák

Materializálja az időt termékeiben, melyeket a minőség, kifinomultság, egyediség és kiváló technológia jellemez. Férfi és női karóráit széles formák, letisztult vonalak és bátor részletek különböztetik meg az átlagostól. 2012-ben Magyarországra is eljutott egy promóciós, kedvezményes outlet minta kollekció, mely meghozza étvágyad egy egyedi Lee Cooper kiegészítőre a későbbiekben is.

Üzletek Európában, Magyarországon, Bécsben, minden extra hasznos infót a hozzászólások részben várunk alul.

A stílus a farmernadrágok teréről ismerhetjük mi leginkább. A divat, a márkák kínálata gyakran fejlődik így, és így inkább a minőség hírvivője lesz egy név, és kevéssé egy termékkel azonosítjuk, a pozitív attitűd ehhez a nemzetközi márkához jól párosítható.

Katalógus, karóra innovatív képek 2012, (egy-egy uniszexnek is felfogható) :

1908., a márka alapítása óta sok dolog történt, erről itt olvashatunk, illetve nézhetünk fotókat, videókat: www.leecooper.com/history7.php. Rock and Roll, forradalmak, stílusok, sztárok, sportolók és színészek Morris Cooper után. London, katonai egyenruhák a háborús időkben, azóta pedig megállíthatatlan terjeszkedés, zene, diszkók, tánc és fiatalosság 100 országban, 5 millió eladott farmernadrág évente…

Véleményeket, tapasztalat élményeket várunk tőletek is!

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Porciókontroll – avagy mitől lesz nagyobb a kisadag?

Porciókontroll Nemcsak az adagok mérete, a tányér színe is számít, hasonlóan ahhoz, milyen ruhát viselünk. …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük