Levi’s farmerek: 2012 női és férfi

A Levi’s márka megtestesíti a klasszikus amerikai stílust. Mivel először a farmer csak egy találmány és szabadalom volt, ami nem állt másból, mint egy szegecses ruházat, amelyet a nagy aranyláz idején vezettek be elnyűhetetlen, strapabíró anyaga miatt Jacob Davis és a cégalapító Levi Strauss továbbfejlesztették és így alakult ki a ma is ismert farmer, amelyet később az egész világon leutánoztak. Míg az akkori szabadalom már rég kiment a divatból, addig a márka folyamatosan fejlődik egy könyörtelen úttörő és innovatív szellem jegyében. A gyártó nagy szakértelemmel és odafigyeléssel készíti ruhadarabjait, amelyek férfiak és nők számára egyaránt kiemelkedő minőségben jut a vásárlókhoz.

Milyen árakon szerezhetőek be? Magyarországon a 17-27 ezer forintos árral találkoztunk mi online és hagyományos divat üzletekben.

Termék fotók, katalógus, kollekció képek 2012 ősz-tél és némi outlet akció:

További részleteket a márka hivatalos oldalán találhat: us.levi.com, webáruház rendelés, USA webshop. Magyarul, itthonról például friss férfi nadrágok: www.jeansteria.com/categories/show/50.

Még több magyar leírás és cikk a márkáról:

Levis kiegészítők, alsók ITT.

Cipő és csizma ITT.

Még használtan is szuper lehet, női farmer ITT. A szerencsések így 2000 Ft alatt is hozzájuthatnak egy időt álló stílusú és jó minőségű darabhoz.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Csobot Adél képek, divat és ének

Csobot Adél nem színész teljesen, de mindenképpen színpadi jelenség valamilyen módon. Ellentmondásos vagy inkább megosztó …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.