Lidl üzletek: egyszerűen jó boltok?

Egyre több a nagy bevásárló központ, ahol akár órákon át bóklászhatunk a roskadásig pakolt polcok között. Az egyik éjjel-nappali nyitva tartással, a másik pontgyűjtő akciókkal, a harmadik az olcsó árakkal próbál minket meggyőzni, hogy őket válasszuk. Nézzük csak, hogy mit kínál a Lidl!

Alapelvük és sikerük záloga az egyszerűség. A kereskedelem minden területén erre összpontosítanak, így ha valaki egy Lidl üzletben vásárol, akkor abban biztos lehet, hogy a legjobb minőségű és legkedvezőbb árú termékekhez juthat vagy nem így van? Várjuk az egyetértők és az egyet nem értők hozzászólásait is!

Ha elégedett vagy a kínálattal vagy még nem próbáltad, akkor az alábbi településeken találsz Lidl üzletet:

Budapest (VII., VIII., IX., X., XI., XIII., XVIII. stb), Érd, Bicske, Pécs, Mohács, Baja, Szekszárd, Szeged, Hódmezővásárhely, Hajdúhadháza, Hajdúböszörmény, Balmazújváros, Eger, Mezőkövesd, Komárom/Szőny, Miskolc, Békés, Békéscsaba, Gyula, Nyíregyháza, Újfehértó, Ózd, Kazincbarcika, Sopron, Szombathely, Csorna, Győr, Veszprém, Várpalota, Kaposvár, Siófok, Enying, Székesfehérvár, Tatabánya, Zalaegerszeg, Nagykanizsa, Körmend. Magyarországon kívül is sok LiDL üzlet van, így néha érdemes például a szomszédos Szlovákiába átlátogatni, ilyen pl. Komarno, vagy Párkány (Sturovo). Az akciós Lasagne (1000g ~ 760 Ft-ért jó ajánlat volt akciósan, normál 999 Ft-os ár helyett).

A lista folyamatosan bővül, ezért ha a Te közeledben is van Lidl és nem szerepel itt a település, kérlek írd meg!

Aktuális ajánlatokat, recepteket és nyereményjátékokat a www.lidl.hu oldalon találtok! Bolrok pontos címe, telefonszáma, nyitvatartás, akciós reklám katalógus.

A ti véleményetek is várjuk, blog fórum hozzászólás formájában alább.

Lili

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Webáruház, Webshop vélemények

A webáruház, a webshop az online üzletek építésének egy fontos eleme, másfelől a hagyományos üzletek …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.