Like – X-faktor csapat vélemény fórum

Like, az ügyes név mögött két ismert (korábbi X-Faktor versenyző) és egy újabb pacsirta hangú nő van 2012-ben, ez a Szuli-Vali-Petra trió.

Az első döntő második színpadra lépő csapata ők voltak. A lányok tele vannak energiával, szépek, jól énekelnek és összetartanak, tehát mindenük megvan ahhoz, hogy eljussanak a döntőig. Legalábbis mentoruk, Nagy Feró szerint. Az internetezők körében is népszerűek, mert profi csapatot alkotnak kiváló hangi adottságokkal.

Keresztes Ildikó szerint ők az eddigi legerősebb csapat az X-Faktorban. A lányok is kaptak hideget-meleget a mentoroktól, de mindegyikük jelezte a pozitívumot a produkcióban. Kritika lehet talán, hogy nagyon akarják, ami görcsösséget is okozhat, de igazi csoda lehet, amikor lazán megcsinálják a showt.

A Like volt talán az egyetlen produkció az X-Faktor válogatója során, akik nem hiába választották Adele dalát bemutatkozásul. Akkora sikert arattak, hogy nem csak a Táborból, de a Mentorok Házából is továbbjutóként távoztak.

A lányok ezúttal a Kelly Clarkson What Doesn’t Kill You című dalával készültek, és közel azonos
színvonalat hoztak, mint a válogatók során.

Nagy Feró együtteseként a verseny egyik nagy reménysége a három lány, akik közül ketten nem először indultak az X-Faktorban. Az élő show-ig azonban sem Gubik Petra (színésznő), sem Molnár Szulita (vokál énekes) nem jutott el korábban. Három különböző csaj, akikbe külön-külön is bele lehet szeretni, a vokál éneklés örömein túl, stílusban, viselkedésben, rezgésben vagy bármi. Teljes neveik: Molnár Szulita, Barnicskó Valéria (vokál-énekes) és Gubik Petra. Koruk: Petra 23, Szuli mindössze 20 és Vali 26 éves, az évek telnek, ez mindenkin meglátszik előbb-utóbb. Addig is élvezzük a fiatalos lendületük!

Az RTL Klub oldalán utólag is vissza tudjuk nézni a produkciókat és műsorokat, és néhány YouTube felhasználó is feltölti a fellépések videóit. Amíg le nem törik, itt van például egy: youtu.be/tdIOhtRDBfU.

Képek a Like csapatról, fotók galéria:

Egyedülálló, szingli nők voltak nemrég, ez persze hamarosan megváltozik, mivel ellenállni lehet, kivéve egy dolognak, a kísértésnek. Igazi férfi való melléjük, aki mellett nők tudnak maradni.

Petra egy törtető, sportmániás, edz és rengeteg gyógyteát is iszik. Az energia szépséget is ad, ez látszik.

Szuli házi pakolásokkal kísérletezett szépsége ápolásáért, figyeli a netes híreket is a témában, néha Valinak és Petrának is készít pakolásokat.

Vali abban hitt, hogy belülről fakad a szépség, ezért próbált pozitívan állni a dolgokhoz életében, és kiegyensúlyozott maradni. Emellett eljárt zumbára, jógára – meditációkra, fókuszált, a bőre egészsége a vegetarianizmusnak is köszönhető, ami illik a visszafogott személyiségéhez.

“Tanulni ráérsz később is, először cselekedj!” – ez egy hitvallásuk.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Amway termékek: szigorú MLM vagy egészség vélemények

Vesztes vagy győztes mód, vagy mi az igazság az Amway-nél? Új év, kritika helyett egyszerűen …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük