Lipóti Pékségek, étel üzletek

Egyre nehezebb a mai világban jó minőségű és egyben egészséges ételeket vásárolni elfogadható áron. Általában ami olcsó az nem az egészségességről híres, de sűrűn megesik, hogy a drága termékek is egészségtelenek. Mi lehet akkor az egészséges és egyben jó minőségű is?

Az alábbi témában egy olyan opciót próbálunk bemutatni, amely sajátos gondolkodást takar a pékségek gazdaságpolitikájában. Amiről szó van, az a Lipóti Pékség. Bizony ám! Magyarország már jól ismerheti ezt a nevet. De vajon minek köszönheti a hírnevét?

A Lipóti Pékség ragaszkodik a régi hagyományokhoz, hisz a hagyományos, kézi gyártástechnológiában. Vallja, hogy, a tradicionális receptúrák alkalmazása, olyan minőséget biztosít termékeik számára, amellyel minden nap bátran állnak megbecsült, kedves vásárlóik elé. Mottójuk: „Mindent a vevőkért”!

Az egész 1992-ben kezdődött Lipóton, ahol egy bizonyos Tóth József Péter nevezetű úr megalapított egy pékséget, amely mára országszerte híres. A pékség kezdetben csak Lipót környékét látta el pékárúval, később 2006-ban azonban érdemesnek látták az országos mintabolthálózat kiépítését is. Először csak Győrben és Mosonmagyaróváron, majd 2007-ben Tatabányán, Érden, és Esztergomban is megvetette lábát. 2010-ben megnyitotta 100. mintaboltját Szombathelyen, majd megjelent Sárváron, Veszprémben és Pápán. A Lipóti Parasztkenyér híre hamarosan eljutott a fővárosba is. Napjainkban Budapesten már több, mint 50 mintabolttal rendelkezik a pékség. A Lipóti Pékség termékei ma már a Dél-alföldi régióban is kaphatók. A pékség 2011-ben az European Business Awards értékelésében bekerült Európa tíz legjobb vállalkozása közé.

Lipóti Pékség

A Lipóti Pékség figyel vásárlói véleményére, és saját minőségbiztosítási rendszert működtet a már említett „Mindent a vevőkért” filozófia értelmében. S aki magyar termék vásárlásával szeretné támogatni a magyar változásokat, annak a Lipóti Pékség termékei tökéletes választást jelentenek.

Lássuk, mi mindent kínál a Lipóti Pékség! Vegyük első számú szempontnak az egészséges táplálkozást. Nos, a legegészségesebb kategóriába semmiképp sem sorolható a híres Lipóti Házi Parasztkenyér, mivel csak tisztán búzalisztből készül, amely köztudottan hizlal. Szóval ezt csak azoknak ajánljuk, akik kőkemény fizikai munkát végeznek nap mint nap és ledolgozzák a kalóriákat. Az egészségesebb kenyér fajtákból számos olyan van, amely rozslisztből, teljes kiőrlésű lisztből, tönkölyös lisztből készül. Ezen kívül vannak magos kenyerek, élesztőmentes kenyerek, kiszabottan fogyókúrázóknak ajánlott kenyerek, ízesített kenyerek, és a legtöbb típusú kenyér szeletelt változatban is kapható.

Kenyereken kívül a Lipóti pékség számos kifli és zsemle fajtát is előállít, melyek ugyanúgy kaphatók fehér búzalisztes valamint tönkölyös, teljes kiőrlésű és rozsos változatban is. További kínálatként a Lipóti Pékség megannyi édes és sós péksüteményt készít a vásárlói kényeztetésének céljából. Ezeknek a többsége vitatható, hogy mennyire egészséges, de hát emberből vagyunk, és néha engedni kell a csábításoknak is. 🙂

A teljes terméklista megtalálható ITT!
Valamint ITT egy Reklámvideó!

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Józsefvárosi piac mint giga-bevásárlóközpont és nagyker bezárt

Alaposan megoszlanak a vélemények a nyolcadik kerületben fekvő Józsefvárosi piacról, a gigantikus bevásárlóközpontról, becenéven a …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük