Lóbalzsam: árak, rendelés és vélemény fórum

A Lóbalzsam krém (Carena Vitál: Pferdebalsam) hűti, lazítja és aktiválja a bőrön keresztül felszívódva a keringést. Ideális a fáradt, megterhelt testrészekre. Sokszor olcsón is beszerezhető (kb. 800, 1330-1500-1790 Ft), és mivel 500 ml-es kiszerelésben van, így aktívan sportolóknak (nagy testűeknek is) viszonylag hosszú időre nyújthat segítséget a gyorsabb regenerációban. Szavatosság a felbontástól számított 12 hónapig van, de sajnos gyártási idő nem volt jól láthatóan feltüntetve rajta.

Mennyibe kerül valójában? Kapaszkodjunk meg, és nézzük meg!
Lóbalzsam

Tehát a nagy 500ml-es kiszerelés 2,5 euró, ami után érthető, hogy miért 700 Ft volt a szerény árréssel dolgozó hazai (de még tisztességes minőséggel dolgozó) kereskedőknél.

Én egy jóval drágább 100 ml-es magyar terméket használok hasonló célokra (kis felületeken, nyak, térd és váll), a fahéjas, árnika tartalmú Árkánum Sport Balzsam talán másoknak is a segítségére lesz.

Hatása tekintetében várjuk a te véleményedet, kérdéseidet is alább a hozzászólásoknál.

Vad gesztenye kivonatot (Horse chestnut), kámfort, rozmaringot, árnikát, mentolt és eszenciális olajokat tartalmaz. A segít a fáradtság, sérülés, égés, reuma fájdalmának pillanatnyi csillapításában. Megfelelő a fájó részek masszírozásához, mert hűt, aktivál és frissítő érzést ad. Az egyes összetevők gyulladáscsökkentő hatása csökkentik a görcsök és izomfájdalmak valószínüségét.
segít a fáradtság, sérülés, égés, fájdalmának pillanatnyi csillapításában

– Segíthet a reumatikus fájdalmaknál, gyulladáscsökkentő hatásával csökkenti a görcsök és izomfájdalmak valószínűségét.
– Természetes módon serkenti a vérellátottságot, növeli a véna tónusát, csökkenti a fájdalmat
– Használható a fájó részek masszírozásához, hűt, aktivál és frissítő érzést is ad

Javaslat: A kívánt felületre naponta legalább 3-szor felvinni a krémet, jól bemasszírozni:

Olcsó lóbalzsam piacon

Lóbalzsam
Vital-Pferdebalsam

A fáradtság, visszerek, elpattant kapillárisok, sérülések, reumatikus problémák okozta fájdalom pillanatnyi csökkentésére.
a keringés segítése, hűtés, akiknek száraz és érzékeny bőrük van, neutralizálja az éjjeli vádligörcsöket, csökkenti a viszerek tüneteit is.

A Lóbalzsam krémet elsősorban ízületi- és izomfájdalmak, lumbágó okozta fájdalmak csillapítására javasoljuk. Kiválóan alkalmazható kisebb sportsérülések (húzódások, rándulások,ficamok) kezelésére. Hűsítés és frissítés mellett kellemes izomlazító hatású, az izomláz okozta fájdalmat is csökkenti. Meghűlés- megfázás esetén a meleg  fürdővízben oldva csökkenti a megfázás tüneteit. A Német állatorvosok a versenylovak ízületeinek kezelésére és versenyek előtti bemelegítő krémnek fejlesztették ki. Idővel azonban észrevették, hogy ez a gyógynövényekből összeállított kenőcs használ azon emberek kéz ízületein, akik kenegették a lovakat. Ezen felbuzdulva megkezdődtek a kutatások és kifejlesztették ezt a humán szférában használatos Lóbalzsamot, amely már rengeteg embertársunkon segített különböző fájdalmaik csökkentésében. A Vitál-Lóbalzsam hűsít és felfrissíti a fáradt és igénybe vett végtagokat.

Az összetevők szép magyarság helyett elég furán szerepelnek rajta: Agua, Alcohol denat., …

Webáruház, vásárlás webshopban is: www.egeszsegkura.hu/termek.php?tid=9. A vélemények nem csak a fórumokon oszlanak meg, egész világos, hogy nem ez az egyetlen szer az adott problémákra, sőt sokszor inkább csak átmeneti tüneti kezelés. Átverésről csak az árakban lehet szó, mivel többen nem ismerik még ezt, és első alkalommal dupla áron is bátran megveszik.

Lóbalzsam

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Nagy női test nagyobb élvezet? Mikor, hogyan, miért…

Attól, hogy valakin akad, férfiasan szólva, egy kis fölös fognivaló még nem kell automatikusan megfosztani …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük