A hely sztárja te vagy egy pólóban!?

Milyen pólókban legyek 2013-ban? Nyáriasan jól kinézni sportosan hogyan lehet,

Megtörtént, és a hűvös szelek lassan meleggé válnak, a vizek kellemesen melegednek, tisztul az ég. Szép zöld és kék színek ragyognak. Cipő, szandál és póló, de milyet válasszon egy férfi, ha nem akar túl infantilis lenni. A nők már fiatal lány koruktól jobban rendelkeznek szín és stílus érzékkel, ami rendben is van, hiszen nekik kell elsősorban szépnek lenni.

Egy ápolt, férfias és sportos testhez a megfelelő színt és kényelmes minőségi darabot választva bőséges a kínálat a 2500-9990 Ft-os pólók kategóriájában, a 15-35 ezer forintos kategóriában pedig gyakorlatilag mindenkit elérhetünk, ha tudjuk, hogy hol érdemes vásárolni.

Katalógus képek válogatás:

Idén is átverés a túl-méretes, és a férfiak részére készült (metro) nőies stílus ciki. A nőknek a túl kivágott mini és extra szűk szintén nem ajánlott. Pontosan és kényelmesen passzoljon minden, és ezért is különösen fontos a jó minőség.

Férfi és női póló ötletek 2013-ra például:
– A csúcson is vannak gagyi felvillanások, nekünk legyen több eszünk! 🙂 Pl.: onlinelatestfashion.com/mens-fashion-trends-t-shirts-spring-summer-2013.html.

Készülj az édes kényeztetésre! Egy eredeti, olykor humoros férfi és női póló kollekcióval vár a Local Celebrity T-shirts. Te lehetsz a hétköznapok sztárja, trendi-COOL ezekben a vicces, szókimondó, jókedvű és kiváló minőségű: www.localcelebrity.com/. Merd átlépni a határokat a Local Celebrity pólók segítségével vagy egyszínű szürke egér vagy?!

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Nagy női test nagyobb élvezet? Mikor, hogyan, miért…

Attól, hogy valakin akad, férfiasan szólva, egy kis fölös fognivaló még nem kell automatikusan megfosztani …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük