Logan márka: olasz cipők-csizmák…

A Logan márkanév hazánkban még kevésbé ismert. Egy igazán komoly olasz márkáról van szó, amely divatos cipőket, csizmákat, sportcipőket és női táskákat gyárt. A válság a kínálatnak jót tett, a minőségi márkák elérhetőbb árkategóriákba kerültek, az előző szezonok kollekcióit behozták Magyarországra is outlet nagykereskedők. Most a márka rajongói legkönnyebben külföldi webshopokon keresztül juthatnak hozzá ilyen márkájú téli és nyári cipőkhöz, szandálokhoz és divat csizmákhoz. Kényelmes és hihetetlenül csinos hétköznapi csizmák cipők és bokacsizmák, masszív sarkakkal, a legfinomabb alapanyagokból, melyek rendkívül divatosak.

A Logan hivatalos weboldalán a 2011-es őszi és téli kollekció mellett már az idei, 2012-es tavaszi és nyári kollekció darabjai közül is lehet szemezgetni. A már nem is olyan sokára elkövetkező szezon színe egyértelműen a narancssárga lesz. Emellett a kék, zöld és a lila is kiegészíti az árnyalatokat, így az eredmény igazán extravagáns csizmák és cipők. A cipők mindegyikének dallamos olasz neve van. Ajánljuk a „taffiano giada-mimosa” fantázianevű, divatos otthoni modellt. Jó válogatást!
A Logan hivatalos weboldala: www.logan.it.


Tenoch


A Logan korábban kapható volt Magyarországon, zárt vásárlói közösségnek, ez a lehetőség azonban már sajnos megszűnt. Olykor még feltűnik egy-egy outlet bolt, ügyes kereskedők polcain, de inkább Olaszországban találják meg a Logan stílus és minőség rajongók.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Különleges cipők: a védelem mesterei

Nike :)- NEM! A munkaruházat és az extrém sportol területén találunk igazán különleges lábbeliket. Érdekes …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.