Logan márka: olasz cipők-csizmák…

A Logan márkanév hazánkban még kevésbé ismert. Egy igazán komoly olasz márkáról van szó, amely divatos cipőket, csizmákat, sportcipőket és női táskákat gyárt. A válság a kínálatnak jót tett, a minőségi márkák elérhetőbb árkategóriákba kerültek, az előző szezonok kollekcióit behozták Magyarországra is outlet nagykereskedők. Most a márka rajongói legkönnyebben külföldi webshopokon keresztül juthatnak hozzá ilyen márkájú téli és nyári cipőkhöz, szandálokhoz és divat csizmákhoz. Kényelmes és hihetetlenül csinos hétköznapi csizmák cipők és bokacsizmák, masszív sarkakkal, a legfinomabb alapanyagokból, melyek rendkívül divatosak.

A Logan hivatalos weboldalán a 2011-es őszi és téli kollekció mellett már az idei, 2012-es tavaszi és nyári kollekció darabjai közül is lehet szemezgetni. A már nem is olyan sokára elkövetkező szezon színe egyértelműen a narancssárga lesz. Emellett a kék, zöld és a lila is kiegészíti az árnyalatokat, így az eredmény igazán extravagáns csizmák és cipők. A cipők mindegyikének dallamos olasz neve van. Ajánljuk a „taffiano giada-mimosa” fantázianevű, divatos otthoni modellt. Jó válogatást!
A Logan hivatalos weboldala: www.logan.it.


Tenoch


A Logan korábban kapható volt Magyarországon, zárt vásárlói közösségnek, ez a lehetőség azonban már sajnos megszűnt. Olykor még feltűnik egy-egy outlet bolt, ügyes kereskedők polcain, de inkább Olaszországban találják meg a Logan stílus és minőség rajongók.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Férfi alsók olcsón vagy kiváló minőségben?

Férfi alsógatya, olcsón vagy drágán minőségi? Ha övön aluli témákat kezdünk feszegetni, sokan kapásból zavarba …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.