London 2012: olimpiai ruházat nézőknek

A 30. nyári olimpiai játékokra idén július 27. és augusztus 12. között kerül sor Londonban. Az olimpiához kötődő ruházat megvásárlásával azonban nem kell a nyár közepéig várni, mivel ezt a hivatalos London 2012 shopban már megtehetjük. Férfi, női és gyermekruházat, táskák, esernyők és zoknik, mindez az olimpia jegyében, rajtul a londoni olimpia hivatalos logójával.

A férfi ruházat menüpontban kaphatók pólók 14-től 52 fontig, vagyis a bejegyzés írásakor érvényes árfolyamon kb. 5000-től 18500 forintig. Erre még természetesen rájön a postaköltség is, de ha az olimpiára készül valaki, valószínűleg nem ez lesz a legnagyobb kiadása. A pólók mellett Adidas szabadidő-ruházat, valamint zoknik, hátizsákok, baseballsapkák, esernyők, övtáskák és egyéb kiegészítők is kaphatók. A női blúzok ára 16-tól 45 fontig (5700-15900 forint között) terjed, a kiegészítők itt is sokrétűek, még bevásárlószatyrot és útlevéltartót is vehetünk. A gyerekzoknik egységesen 3, a felnőtt változatok 5 fontba kerülnek. A szállítás Magyarországra 14,95 fontba kerül. A londoni olimpia kabaláját, az egyszemű Wenlockot is meg lehet venni, kitűzőként, kulcstartóként vagy figura alakban.

Rendelhető olimpiai ruházat, kiegészítők, kabalák minden mennyiségben, webáruház rendelés: shop.london2012.com/Olympic-clothing/clothing,default,sc.html. Szabadidő divat, és sportruházat divatos színekben.

A magyar csapat csapat formaruhái ITT. Londoni szállások ITT – utazás segédlet.

Tenoch

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Isten nélkül jobb, de vele is jó, mi az

Isten nélkül jobb? Mindenki maga dönti el, hogy miben hisz, általában másoknak hiszünk, talán erről …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.