London 2012: olimpiai ruházat nézőknek

A 30. nyári olimpiai játékokra idén július 27. és augusztus 12. között kerül sor Londonban. Az olimpiához kötődő ruházat megvásárlásával azonban nem kell a nyár közepéig várni, mivel ezt a hivatalos London 2012 shopban már megtehetjük. Férfi, női és gyermekruházat, táskák, esernyők és zoknik, mindez az olimpia jegyében, rajtul a londoni olimpia hivatalos logójával.

A férfi ruházat menüpontban kaphatók pólók 14-től 52 fontig, vagyis a bejegyzés írásakor érvényes árfolyamon kb. 5000-től 18500 forintig. Erre még természetesen rájön a postaköltség is, de ha az olimpiára készül valaki, valószínűleg nem ez lesz a legnagyobb kiadása. A pólók mellett Adidas szabadidő-ruházat, valamint zoknik, hátizsákok, baseballsapkák, esernyők, övtáskák és egyéb kiegészítők is kaphatók. A női blúzok ára 16-tól 45 fontig (5700-15900 forint között) terjed, a kiegészítők itt is sokrétűek, még bevásárlószatyrot és útlevéltartót is vehetünk. A gyerekzoknik egységesen 3, a felnőtt változatok 5 fontba kerülnek. A szállítás Magyarországra 14,95 fontba kerül. A londoni olimpia kabaláját, az egyszemű Wenlockot is meg lehet venni, kitűzőként, kulcstartóként vagy figura alakban.

Rendelhető olimpiai ruházat, kiegészítők, kabalák minden mennyiségben, webáruház rendelés: shop.london2012.com/Olympic-clothing/clothing,default,sc.html. Szabadidő divat, és sportruházat divatos színekben.

A magyar csapat csapat formaruhái ITT. Londoni szállások ITT – utazás segédlet.

Tenoch

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Balaton Flashmob

Álldogálsz a pályaudvaron és várod, hogy felszállhass a vonatra. Egyszer csak azt látod, hogy valaki …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.