Lotto a nagy cipő márka

A Lotto lehet kedvenc márkád, ha a sportról beszélünk; története 1973-ban kezdődött, de ma már utcai cipők sora is ott van a kínálatban.

Mindig eredeti, friss és innovatív, a Lotto egy referencia név, mely mindig a legjobbat jelenti. Élvezd ma a Lotto nyújtotta örömöket, válogass ebből a friss és dinamikus kollekcióban található darabok közül, melyek minőségi alapanyagukkal, modern színeikkel, praktikus és kényelmes vonalaikkal tűnnek ki a tömegből. Csatlakozz a legnagyobb sportemberek alkotta ligába, akik már évek óta a minőség és kényelem mellé tették le voksukat!

Milyen lépéseket teszek meg ma, ill. 2012-ben?….A válasz egyszerű amikor a Lotto egy darabját választod: bármilyen lépést. Válogass ebből a friss és dinamikus kollekcióban található darabok közül, melyek minőségi alapanyagukkal, modern színeikkel, praktikus és kényelmes vonalaikkal tűnnek ki a tömegből. Csatlakozz a legnagyobb sportemberek alkotta ligába, akik már évek óta a minőség és kényelem mellé tették le voksukat!

Leírások: sportos férfi cipő modern és kényelmes dizájnban, arany színű valódi bőrből készítve, kerek orral és cipőfűzővel, fém részletekkel az oldalán és fém logóval dekorálva.

Modern “hegymászó”, túra bakancs barna nyersbőrből, mely ideális kirándulásokra kerek orral és cipőfűzővel az elején. A darab kényelmes talppal rendelkezik és logóval hangsúlyozott.

Nőknek a magas szárú sötétbarna bőr sportcipő sikkes rátétekkel és a felsőrészen megegyező árnyalatú szőrmeszegéllyel dekorálva. A darab kerek orra lakkozott bőrből készült, mely glam stílust ad a terméknek. Szinte egy csizma-bokacsizma átmenet sportosan.

Férfi mellett két női katalógus kép is, cipő kollekció igazán biztató látvánnyal a divat kollekcióban:

Lott foci cipő csúcstechnológiák: www.lottosport.com/en/technologies/shoes. Hosszú élettartam, jó vélemények minden szinten.

Kiváló szabadidő cipők: www.leisure.lottosport.com/en/leisure-collection/shoes.

Futócipők bemutatása: www.running.lottosport.com/en.

Véleményt, tapasztalatot itt várunk alább fórum szerűen.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Badgley Mischka cipő, Mark&James dizájn

Élj pazar életmódot ezekkel az elbűvölő és kifinomult Badgley Mischka és Mark&James új dizájnú lábbelieiben. …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.