Louis Vuitton táskák, bőröndök

Ki ne ismerné a híres Louis Vuitton táskákat?! Ön ismeri, te ismered, ezt tudjuk :).

Az 1854-ben nyílt cég a világ egyik legnagyobb divatipari cége. A cég termékei (elsősorban táskák és bőröndök) luxusmárkának számítanak, viseletük és használatuk státuszszimbólum jelleggel bír, “LV” monogramja védett, luxusminőséget fémjelez. Az LV monogram, legyen szó táskáról, szemüvegről, férfi/női ruhákról, karóráról vagy egyéb kiegészítőkről (újabban cipőről is), a mai napig egyet jelent az eleganciával, stílussal, megbízhatósággal és minőséggel. Ma is minden egyes darab kézzel készül, s fő értékeiknek a művészi érzéket, a hosszú múltra visszatekintő tradíciókat és az innovációt tartják a vállalatnál, valamint azt a szakértelmet, mely által életre keltik a papíron megtervezett mesterműveket.
Mivel a Louis Vuitton azt vallja hogy az “Utazás Művészeté”-ben igen otthonosan mozog, évről évre kiadja a nagyvárosok útikalauzaiból álló könyv-sorozatát is.

Katalógus képek, termék fotók online rendelés lehetőséggel:

Hivatalos oldal: www.louisvuitton.com/front/#/dispatch, webáruház rendelés, kedvezmények és üzletek.

A cég fő profilja: bőráruk, ékszer, cipők és a prêt-à-porter.

Az eredeti az igazi, de drága, a replikákat (másolat jó minőségben) keleti turista útjainkon szerezhetjük be jóval kedvezőbb (~tized) árakon. Online rendelést persze ne kockáztassunk!

Egy bőr bőrönd vagy egy különleges utazótáska, erre is van kereslet. A luxus utazások egy régóta elengedhetetlen kelléke ez.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Xtreme POWER, miért nem egészséges

Xtreme POWER a pillanatok alatt leszálkásított/megnövelt izmokért. Hatásos ez, kinek és mennyire? Nőknek biztos nem, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.