Louis Vuitton táskák, bőröndök

Ki ne ismerné a híres Louis Vuitton táskákat?! Ön ismeri, te ismered, ezt tudjuk :).

Az 1854-ben nyílt cég a világ egyik legnagyobb divatipari cége. A cég termékei (elsősorban táskák és bőröndök) luxusmárkának számítanak, viseletük és használatuk státuszszimbólum jelleggel bír, “LV” monogramja védett, luxusminőséget fémjelez. Az LV monogram, legyen szó táskáról, szemüvegről, férfi/női ruhákról, karóráról vagy egyéb kiegészítőkről (újabban cipőről is), a mai napig egyet jelent az eleganciával, stílussal, megbízhatósággal és minőséggel. Ma is minden egyes darab kézzel készül, s fő értékeiknek a művészi érzéket, a hosszú múltra visszatekintő tradíciókat és az innovációt tartják a vállalatnál, valamint azt a szakértelmet, mely által életre keltik a papíron megtervezett mesterműveket.
Mivel a Louis Vuitton azt vallja hogy az “Utazás Művészeté”-ben igen otthonosan mozog, évről évre kiadja a nagyvárosok útikalauzaiból álló könyv-sorozatát is.

Katalógus képek, termék fotók online rendelés lehetőséggel:

Hivatalos oldal: www.louisvuitton.com/front/#/dispatch, webáruház rendelés, kedvezmények és üzletek.

A cég fő profilja: bőráruk, ékszer, cipők és a prêt-à-porter.

Az eredeti az igazi, de drága, a replikákat (másolat jó minőségben) keleti turista útjainkon szerezhetjük be jóval kedvezőbb (~tized) árakon. Online rendelést persze ne kockáztassunk!

Egy bőr bőrönd vagy egy különleges utazótáska, erre is van kereslet. A luxus utazások egy régóta elengedhetetlen kelléke ez.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Paris Hilton 2012 őszi cipő kollekció

“A Paris Hilton cipő tökéletes választás azon divatorientált nőnek, aki azt akarja, hogy jól nézzen …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.