Bréééking:

Lyoness vélemények és kérdések

Lyoness vásárlói klubA végét járja, vagy még mindig táncos a lába? Tények és vélemények alább.Mi az a Lyoness? A Lyoness egy nemzetközi vásárlói közösség, melynek tagjai, legyenek akár osztrákok, magyarok vagy szlovákok, vásárlásaik összegéből akár 40-50%-ot is visszakaphatnak egy bizonyos idő leteltével közvetlen készpénz formájában.A csoport rendkívül fontosnak tartja a csapatépítést, így egy egyszerű regisztráció után, mindenféle belépési és tagsági díj mellőzésével, bárki rögvest a Lyoness tagjává válhat, akár magánszemély, akár jogi személy. Csatlakozhatunk meghívással vagy meghívás nélkül, mindkét módon kapunk két ajánlót, akik a későbbiekben támogatóink lesznek. A dolog működési elve a piramisjátékra vagy MLM-re emlékeztet, hisz minden csapattag vásárlása ...

Lyoness vásárlói klub

A végét járja, vagy még mindig táncos a lába? Tények és vélemények alább.

Mi az a Lyoness? A Lyoness egy nemzetközi vásárlói közösség, melynek tagjai, legyenek akár osztrákok, magyarok vagy szlovákok, vásárlásaik összegéből akár 40-50%-ot is visszakaphatnak egy bizonyos idő leteltével közvetlen készpénz formájában.

A csoport rendkívül fontosnak tartja a csapatépítést, így egy egyszerű regisztráció után, mindenféle belépési és tagsági díj mellőzésével, bárki rögvest a Lyoness tagjává válhat, akár magánszemély, akár jogi személy. Csatlakozhatunk meghívással vagy meghívás nélkül, mindkét módon kapunk két ajánlót, akik a későbbiekben támogatóink lesznek. A dolog működési elve a piramisjátékra vagy MLM-re emlékeztet, hisz minden csapattag vásárlása hatással van a csoport másik tagjának vásárlására is. Vagyis míg az ajánlók utánunk 3000 Ft-ot kötelesek fizetni, addig mi a vásárlásaink után járó kedvezmény kétszer fél százalékával gazdagítjuk őket. Ha barátaink ajánljuk a rendszert, magunk is ajánlóvá válhatunk. Senkit NEM köteleznek viszont pénzköltésre, sőt a regisztrációnk után még ajándékot is kapunk. Az üdvözlő csomag útmutatást segítő prospektusokat, negyedévente megjelenő magazinokat, a vásárlásoknál használható úgynevezett Cashback kártyát (két évente cserélni kell, ilyenkor, illetve, ha elveszítjük, már fizetni kell érte), valamint webirodát tartalmaz, ahol folyamatosan nyomon követhetjük vásárlásainkat és intézhetjük Lyoness-szel kapcsolatos ügyeinket.

A magam részéről másfajta kedvezményeket kedvelek. Így márkás ingeket, alsókat neten 20-50 %-kal olcsóbban rendelelek itt webáruháznak nincs nagy raktár és plaza rezsi költsége, és ügyfélszolgálatban, a speciális igények kielégítésében annál inkább jók. Divatos férfi ingek.

Legtöbbünket viszont az érdekli, mikor és mennyi pénzt kaphatunk vissza, valamint, hogy hol kell elköltenünk a fizetésünk ahhoz, hogy részesei legyünk a Lyoness által felkínált előnyöknek. Kezdjük az utóbbival! A csoport termékpartnereinek sorában közel 3000 magyarországi kereskedőt és szolgáltatót találunk, köztük országos érdekeltségű áruházláncokat, mint az Auchan, vagy a Reál, és cégeket, mint a Praktiker, a Kika, a Libri, az OMW, a Hunguest Travel, az Energie, vagy az UnicreditBank. Amikor a termékpartnereknél vásárolunk egy százalékos kedvezmény már azonnal, helyben megillett minket. A fennmaradó kedvezményből levonódik az ajánlók 1 százaléka, majd az így kapott összeg egy árrés gyűjtőbe kerül, ahol 15 ezer forintonként képződik belőle egy pozíció. Hetven vásárlást követően, melybe a saját csapatunk vásárlásait is beszámítják, kereken 138 ezer forint üti a markunk, mely legális és adómentes. Gyors bevétele azért ne számítsunk, minimum fél év kell, hogy elérjük a 70-es limitet, legrosszabb esetben pedig két éves időtartamra is fel kell készülnünk. Az egyes vásárlásokat intézhetjük utalvánnyal, melyet a Lyonesstől banki átutalással rendelhetünk meg, az UniCredit Bank Lyoness kártyájával, melyért fizetnünk kell, de cserébe akár külföldön is használhatjuk, illetve készpénzzel, ez esetben készpénzfizetési számlával tudjuk igazolni vásárlásunkat a csoport felé. Cashback kártyára az utolsó eshetőséget leszámítva minden esetben szükségünk lesz, ezt viszont a regisztráció után ingyen kapjuk, ahogy arra már fennebb is utaltunk.

Akinek tehát mai rohanó világunkban fontosak az emberi kapcsolatok és a gazdasági világválság közepette egy kis spórolás sem jön rosszul, érdemes lehet csatlakozni a társasághoz, feltéve, hogy kellően türelmes természettel áldotta meg jó sorsa. Belépés előtt érdemes áttanulmányozni a termékpartnerek listáját, felmérni, hogy lakókörnyezetünkben elérhetőek-e az általunk preferált boltok. Ha ugyanis kilométereket kell utaznunk, nem biztos, hogy hosszútávon is kifizetődő lesz a kedvezmény. Szintén az időfaktor számlájára írható az infláció, vagyis, hogy ma 138 ezer forint, nem egyenlő azzal, amit ez az összeg két éven belül érni fog. A semminél persze ez is több lesz, aminek mindenképp örülhetünk. Az ajánlórendszer miatt viszont nem árt, ha egy kis tőkével is rendelkezünk, hisz ne felejtsük, a behozott tagok után fejenként 3000 forintot kell fizetnünk.

Kérdés, hogy mi az a kritikus tömeg, amíg tud növekedni egy ilyen rendszer, ill.lehetséges-e, hogy egy idő után (persze sok év), a mi vásárlói/baráti közösségünk tart el minket?

Kik, mik a partnerek, termékpartnerek és üzletek? Milyen a kártya? Van reklámkampány és átverés? Értekezzünk alább! Ill. küldje el a linket érdeklődő ismerőseinek is!

Kapcsolódó cikk: ScienNet

Képek:

Hivatalos oldal, cashback, előnyök stb.: www.lyoness.ag/HU/. Hivatalos elérhetőségek, ügyfélszolgálat, fogadási idő (nyitvatartás).

A tagokat, partnereket is kizárják időnként a rendszerből, akik rontják az üzlet hírnevét.

Ezeket a cikkeket is ajánljuk:

További cikkeink...

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

  • lyoness átverés

Neked mi a véleményed?

Az email címed nem publikus.Minden mezőt meg kell adni. *

*