Maruti katalógus: csizma és bakancs

Ohh! Nekem ez tetszett férfi szemmel a bakancs kínálat:)). Ki tesztelte már ezt a márkát? Mik a tapasztalatok. PLEASE! Alább új női csizma fotók is kigyűjtve (nagy felbontásban is).

Azoknak alkotva akik hálásak a jó minőségért és kényelemért, a Maruti márka a legegyszerűbb alapelvet követi: “azt szeretném, hogy az egész világ a lábaim előtt heverjen”.

Az öröm, melyet ezen lábbelik viselete okoz, innovációval, magas minőségű textúrákkal és rendkívüli dizájnokkal ötvözik, mindez tükröződik most a férfi és női kollekciójában.

34 ezer forint akciósan egy luxus fekete női bőrcsizma. Közepes sarokkal (7 cm magas), az elején gyűrődésekkel. Oldalán egy sikkes kivágás, felső részén egy dekoratív csatos pánt. Egy 29 ezer forintos luxus, divatos férfi bakancs ára se olcsó :), sőt kiegyenlítik egymást egy házaspárbajban. A lakkozott férfi bőr cipő 15 ezer forintért alkalmi viseletnek jó, fontos, hogy a ruházathoz és a stílusunkhoz egyaránt passzoljon.

Képek, katalógus fotók:

További képek, webáruház és üzlet elérhetőségek, színek és fazonok a gyártó hivatalos oldalán: www.marutifootwear.com. Lábbeli mániások előnyben! 🙂

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Badgley Mischka cipő, Mark&James dizájn

Élj pazar életmódot ezekkel az elbűvölő és kifinomult Badgley Mischka és Mark&James új dizájnú lábbelieiben. …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.