Mauri masszázs: a masszőrök tánca

A mauri masszázs a HUNA tanítására épül, mely az élet dinamikus és kreatív megközelítésére összpontosít. Ebből az elképzelésből erőt merítve hozta létre Hemi Fox és Katja Fox ezt a masszázst, melyet az alkar hosszú, áramló mozdulataival végeznek.

A vendég ruhátlanul fekszik a masszázs asztalon, de intim részeit eltakarják. A mozdulatokat a szakképzett masszőr zenére és előre melegített olajjal végzi. A kezelés alkalmával tetőtől talpig végigmasszírozzák az egész testet, sőt egyedülállóan az arcot is. Hatása, hogy csökkenti az izomfeszültséget, ezáltal szabadabbá válik az ízületi mozgás valamint elősegíti a test méregtelenítését. Lelki szinten pedig megnyugvást hoz. A rendszeres kezelések hozzásegítenek egy lelkileg kiegyensúlyozott élethez.

A kezelés után a nagyobb hatás érdekében, ha lehet, kerüld a “forgalmas” helyeket és a sok beszédet. A legjobb, ha csendben üldögélsz, vagy fekszel, elmélyedsz magadban, és figyelsz önmagadra és a testedre.

A masszázst egy vagy két hetente érdemes megismételni, akut esetben lehet ennél sűrűbben is. Nem javasolt a masszázs betegség és terhesség esetén.

Te már próbáltad? Milyen?

Itt például kipróbálhatod: www.maurimassage.hu

Dorka

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Autonóm ház irányzat vagy divat

Mindenki szeretne saját otthont, lakást vagy házat. A saját ház megtervezésénél, egyre nagyobb hangsúlyt fektetünk, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.