Bréééking:

Maxima: nőiesség újsága

A 2004-ben debütáló, akkor még retikül méretű hetilap, melyet mára megközelítőleg 140 ezren olvasnak, számos designváltáson keresztülesve végül az igényes külsejű, szórakoztató női kétheti lapok sorába küzdötte fel magát."A Maxima egy kéthetente megjelenő magazin, amely segít abban, hogy a fiatal nők a mai rohanó világban megtalálják azokat az utakat, módokat, amelyek segítségével még inkább kiteljesíthetik magukat külsőleg és belsőleg is."[caption id="attachment_1044" align="alignright" width="227" caption="Trendi kétheti magazin nőknek"][/caption]A Maximánál száz oldalon keresztül a minőségi szórakoztatás és a látvány leghangsúlyosabb. Az aktuális sztárriportokon túl lélek és szépségápoló tanácsok garmadával is ellátnak bennünket. A fiatalos lap szerkesztői és újságírói csapatának az egészséges életmód ...

A 2004-ben debütáló, akkor még retikül méretű hetilap, melyet mára megközelítőleg 140 ezren olvasnak, számos designváltáson keresztülesve végül az igényes külsejű, szórakoztató női kétheti lapok sorába küzdötte fel magát.

“A Maxima egy kéthetente megjelenő magazin, amely segít abban, hogy a fiatal nők a mai rohanó világban megtalálják azokat az utakat, módokat, amelyek segítségével még inkább kiteljesíthetik magukat külsőleg és belsőleg is.”

Trendi kétheti magazin nőknek

Trendi kétheti magazin nőknek

A Maximánál száz oldalon keresztül a minőségi szórakoztatás és a látvány leghangsúlyosabb. Az aktuális sztárriportokon túl lélek és szépségápoló tanácsok garmadával is ellátnak bennünket. A fiatalos lap szerkesztői és újságírói csapatának az egészséges életmód propagálása éppúgy szívügye, mint a trendkövető divat népszerűsítése. A magazin címlapjáról mindig egy magyar, ünnepelt, de ugyanakkor fiatal csillag, színésznő, énekesnő, műsorvezető hölgy mosolyog vissza ránk, akit példaképként igyekszik elénk, 20-39 éves nőolvasói elé állítani a Maxima. A sztárvilág előtérbe helyezésén túl, a karrierépítés, a konyha, az utazás is a lap állandó témáinak csokrát gazdagítja, hisz egy valamire való, „legalább középfokú végzettségű” nő élete ezen területek érintése nélkül nem is lehetne teljes. A Maximát már az interneten is elérhetjük. Az olvasóréteg építését célozzák az újsághoz csomagolt ajándéktárgyak, illetve a külön rendelhető Maxima logóval ellátott, utcára és sporthoz való viselésre szánt pólók és trendi strandtáskák is. A lap a Sanoma Budapest Zrt. kiadásában jelenik meg, főszerkesztője Zellei Dóra.

http://www.maximanet.hu

Árak:

Maxima előfizetés 6 hónap 2010 Ft

Maxima előfizetés 12 hónap kedvezményes áron 3900 Ft

Maxima krémszínű vagy rózsaszínű táska 2500 Ft

Zellei Dóra

Maxima régen

Maxima régen Nissan, ő is Maxima?

Táska

Táska

Ezeket a cikkeket is ajánljuk:

További cikkeink...

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Neked mi a véleményed?

Az email címed nem publikus.Minden mezőt meg kell adni. *

*