Medoslim termék bemutató ÁÁÁ-filmek! :o(

Medoslim

A csodatevő fügekaktusz kivonat nekem jó, ugye?‘. Elképzelem, ahogy az ‘ártatlan‘ érdeklődő ezt a kérdés teszi fel az ügyfélszolgálaton a tapasztalt ÉRTÉKESÍTŐnek. Kész röhej, rossz vicc egy gondolkodó 70 kg-os hosszútávfutó vékony alkatnak és egy 120 kg-os megtermett fizikai munkásnak is ez a fajta a Slim-mánia kihasználás.

Selejt, szánalmas marketing. De kérem?! Ki hajlandó viszonylag intelligens létére szerepelni a reklámjaikban? Jocó, Miki, Sugár és Mammut-ban? Timi (-25 kg), Éva, Merci, stb. Kik és mivel vettek rá titeket erre?

Egy újabb átverés a fogyás, elhízás kapcsán, az ellenszer hatékonysága vetekszik egy középkategóriás hashajtóval, de bizony drágább. Az ‘orvostechnikai eszköz’ minősítéssel nálam elérte, hogy a termékbemutatós kirándulás szintjéről induljanak (lefelé).

A népet butító fogyasztó szerek Magyarországon működnek, lassan 30 éve láthatjuk, hogy ugyanazok az erkölcstelen szakértők sóznak ránk valami valójában nagyon drága átmeneti látszat megoldás nyújtó gyorsan bekapható csalit.

A hiszékenyek tábora szinte töretlenül eltartja az anyagi hízásra vágyó érték-szegény fogyi-cucc kereskedőket. Az egyedülálló fügekaktusz tabletta hogy a csudába tudna a nyomába érni a magyarországi gyógynövényeknek, zöldség-gyümölcs étkeknek?

Így „fogyaszt” a fügekaktusz TV-s reklámja eltorzított képekkel (ill. Photoshop típus) és a csinos bikinis lány álomképével hat az érzékeinkre, de ezt már ezerszer láthattuk. Szinte már várjuk az orvos professzor bejelentkezését, aki igazolja is nekünk, hogy utána nyugodt szívvel tudjuk megrendelni.

A tabletta állítólag oldhatatlan rostokban igen gazdag, ezek pedig megkötik az ételeinkkel gyomorba jutó zsírsejteket, zsírokat. Kikalkulálták, lemérték.

Köszönjük. Mi tudunk számolni, és nincs havi 30-45 ezer forintunk, amit a kukába szeretnénk helyezni, vagy lehúzni a WC-n.

Milyen szép is lenne, ha ez elég lenne ahhoz, hogy elégessük a fölös zsírt. Érted? Zsírt, nem izmot, ugye kedves este hat után IS nagyon keveset evők?

A használati utasításban olvasható, ezek a rostok annyira intelligensek, hogy szinte csakis a zsírsejtek kellenek nekik, nem engedik, hogy ezek megemésztődjenek, beépüljenek.

Tényleg, és mennyi időre, és tényleg lefogyunk? A bőrünk feszessége és izmaink is jók lesznek tőle?‘. – Rövidem. NEM!.

A mozgásszegény életmód, a felesleges szénhidrátok és a túlzott táplálékbevitel valahogy nem került szóba a hosszú reklám film-ben. Videó (se hozzászólás fórum, se értékelések):

Olvassatok LifeTilt-et, és változtassatok életmódot egy másfél éves kőkemény programmal inkább szerintem!

Hiszen hiába kötné meg ez a csodaszer a zsírt (0-5-10-37 %-ban), ha például a cukrok minden további nélkül felszívódhatnak, és a vér inzulinszintjét megemelve szépen elkezdik hizlalni zsírpárnáinkat. Így senki sem fog zsírt veszteni, mert ehhez speciális étrend kell, nem drága bogyók.

A könnyebb megoldás

A Medoslim és a többi fogyasztószer gyártói emberek millióit verték át eddig ezzel a nagyon régi trükkel: mindig ígérj gyors és látványos eredményt, nehézségek és verejték (tettek, gondolkodás és komoly elhatározás) nélkül. Mindig lesz egy csapat lüke, aki ezt megkajálja, és megfelelő konverziók esetén fedezi a költségeid, és még profitot is termel a kamu-csodaszer árusító vállalkozásodnak. A bűnös, aki ezeket a szemeteket árulja, nem az átvertek, ahogy a deviza hitelek esetén is megtapasztaltuk ezt.

Tények vélemények mellett:
A az emberek nagy többsége lusta, elkényelmesedett a jólétben, elvárja, hogy szájába repüljön a sült galamb. Táplálkozási szakértők (dietetikusok, természetgyógyászok stb.) nélkül is sejthetjük, hogy az efféle ajánlatok egytől egyig a gyenge akaratú és tájékozatlan embertársaink becsapására hajtanak.

Egy megoldás

Zsírt égetni sport és diéta segítségével lehet. A minimum egy jó diéta (más finomat, kevesebbet és másképp eszünk), ezzel sokat spórolunk többnyire, vagy ugyanannyi pénzből sokkal jobb dolgokat eszünk. Aerob edzés kell az egészségeseknek, a heti 2-3 súlyzós edzés és gyógytorba beiktatása szinte nélkülözhetetlen a szép testhez. Minimálisra csökkenthetjük az izom veszteséget, a leadott kilók ténylegesen a fölös zsírszöveteink lesznek, izmokat lefogyasztva komoly betegséget is összeszedhetünk.

Az aerob edzés komoly izommunka, szervezetünk az izomban tárolt szénhidrát (glikogén) helyett zsírból fedezi az energiát 25-30 perc után (futás, kerékpározás, evezés stb.).

A diéta például azt jelentheti (sok más típus mellett), hogy kiiktatjuk az egyszerű szénhidrátokat, ha nem ketogén diétán vagyunk, akkor a telített zsírokat, és a többi tápanyagra vonatkozó napi szükségletet testtömegünkhöz viszonyítva precízen kiszámoljuk (és fogyasztjuk).

Források és rendelés, ha nem bírsz nélküle élni, és diéta, adakozás és fitnesz helyett ki akarod szórni a pénzed: feigenkaktus-tabletten.ch/. A pénzügyileg gazdag és szellemileg szegényes Svájcban még ok, de Magyarországon ekkora maszlagot ki vesz be már délelőtt a TV-Shop-os időszakban?

A Medoslim fügekaktusz tabletta bejegyzett orvostechnikai eszköz, 100%-ig természetes hatóanyagot tartalmaz, ‘megbízható és magyarországi‘ forgalmazótól.

Nézze meg elégedett vásárlóink véleményeit a Medoslim fügekaktusz tablettáról.
További információk a termékről a hivatalos felületen: www.medoslim.hu.

A webáruház üzemeltetője a TVBrands Kft. ezzel nálunk jól lejáratta magát, egy büntetést megszavazunk nekik a fogyasztóvédelemnél.

Levelezési cím: 1525 Budapest, Pf. 35.
E‐mail: info@medoslim.hu
Telefon: +361‐5‐100‐956
Székhely: 1025 Budapest, Szépvölgyi út 52.
Cégjegyzékszám: 01‐09‐957641
Adószám: 23278257‐2‐41

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Diplomás minimálbér, fizetés, átlagbér 2013, 2014

Diplomások fizetése a szemléletváltás tengerének közepén. Elnézést az eltűnt képekért, adatokért, a 2013-es weboldal költöztetés …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük