Megélni a hobbidból

A kemény munka után édes a pihenés. Ezt az időt mindenki másképp tölti, van aki passzívan, van aki aktívan pihen vagy kapcsolódik ki és sokan ilyenkor hódolnak különböző hobbijaiknak.  Ha valaki olyan szerencsés, hogy a munkája mellett sok szabadideje marad, akkor még több idő jut kedvenc időtöltésére.

Ennél már csak az a jobb, ha munkaidőben is a hobbiját űzi az ember, vagyis a munkája egyben a hobbija is. Ez keveseknek adatik meg, mert legtöbbször ez a két dolog nem egyezik. Viszont akinek a hobbija, egyben a munkája is, az elég valószínű, hogy teljes odaadással és szívvel lélekkel csinálja.

Sok esetben egy ideig nem tud az ember megélni a hobbijából, így van mellette egy másik munkája, aztán egy idő után, ha sikerül olyan szintre fejleszteni a hobbit, sikerül megélhetési forrást is csinálni belőle.

Sok énekes, táncos, tánctanár a hobbijából él, mivel ezek olyan szakmák, amiket általában hobbiból kezd el űzni az ember. Valójában a legtöbb hobbit fel lehet hozni olyan szintre, hogy akár bevételi forrás is lehessen, csak bátorság, kreativitás no meg egy kis szerencse kell hozzá.

Ti mit gondoltok erről?

Veronika

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Autonóm ház irányzat vagy divat

Mindenki szeretne saját otthont, lakást vagy házat. A saját ház megtervezésénél, egyre nagyobb hangsúlyt fektetünk, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.