Meltin Pot: feltűnő férfi és női divat

A Meltin Pot most bemutatja neked, hogyan lehet télen-nyáron stílust, minőséget alkotni, többnyire nonkonformista kollekciói, darabjai tökéletesen megfelelnek az új generációk, fiatalok és sportosak elvárásainak. A Meltin Pot modern és kényelmes, tervezései tökéletes választás minden férfinek és nőnek, aki szeret a társaság középpontja lenni, vagy ügyesem kitűnni.

Feltűnés, energia vagy miről is akarunk híresek lenni?

Farmernadrágok nagyon nagy választékban.

Még mindig nem ment ki teljesen a tépett és koszosított (dirty) farmer a divatból. Bevallhatom, hogy a lyukas, de tiszta még ok nyáron, de a mesterségesen koszosított egy igazán vad stílus :), ami keveseknek állhat jól (filmsztárok, rock sztárok..). Nőknek végképp nem javasoljuk.

Melyik férfi farmer most a szexi?

Egy 95 eurós standard farmer rövidnadrág férfiaknak csakis a tartalomtól lehet vonzó, a márka inkább a hosszú nadrágok esetében jelentős hatású egy jó övvel és inggel párosítva :).

Nőknek a férfiasabb szabású nadrágok mellett feszülősek is vannak, illetve szexi miniszoknya vagy a még praktikusan szélesedő szárú titokzatosabb is. A női ingek kevéssé divatosak, pedig a hatásuk döbbenetes, egy átlagos nőből is tud szexi fenevadat csinálni a férfiak számára, ha megfelelően viseli.

A Meltin’Pot gyárilag koptatott farmernadrágok olykor outlet, sőt second hand (kilós), vagy online aukciós áruházakba is bekerülnek, így a bolti ár töredékéért egyedi és ritka gombos vagy cipzáras modellhez juthatunk nagy megelégedésünkre.

Képek, galéria, kollekció 2011:

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Porciókontroll – avagy mitől lesz nagyobb a kisadag?

Porciókontroll Nemcsak az adagok mérete, a tányér színe is számít, hasonlóan ahhoz, milyen ruhát viselünk. …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük