Melyik kerékpárboltot válasszuk?

Kerékpárbolt jó fajta hol van Budapesten, Győrben, Szegeden stb.? Hamarosan itt a tavasz, amikor mindenki szívesen pattanna egy új kétkerekű nyergébe. OK, de honnan tudunk megfelelő járgányt szerezni?

Budapesten számos kerékpárboltot találhatunk, de nem mindegy, hogy melyik kínálatából választunk.

Vannak kerékpárboltok, ahol bontott alkatrészekből vadiúj bringát építenek nekünk, ami manapság nagyon divatos a retro kedvelői közt, de lehet, hogy csupán közlekedni szeretnénk vele a városban, vagy sport céljából újítanánk be egyet.

kerékpár vásárlás véleményekAkár új, akár használt bringára ruházunk be, mindenképpen előny, ha kerékpárboltban vesszük meg a biciklinket. A legfontosabb, hogy az üzletekben mindig kapunk számlát, garanciát a termékekre, gyakran még használt kerékpár vásárlásánál is. Ez nem mondható el például, ha internetes apróhirdetés útján találunk rá a bringára. Ugyanez igaz arra is, hogy a legtöbb boltban készséggel személyre szabják, beállítják nekünk a bringát, átnézik az alkatrészeket, míg ha más forrásból szerezzük be a kerékpárt, akkor nem csak, hogy az eredete bizonytalan, de lehet, hogy súlyos pénzeket fizethetünk az utólagos karbantartásra, szervizelésre. Ez új kerékpárok esetében is így van, amelyeket akár a neten is rendelhetünk, menetkészre azonban csak a boltban tudják nekünk felkészíteni.
Azt, hogy mire figyeljünk oda a bolt kiválasztásánál, leginkább az igényeink határozzák meg. Van, aki kicsi, családias boltban szeret vásárolni, ahol készségesek, ellátják tanácsokkal is, van, aki viszont hatalmas boltban, a hatalmas választékra kíváncsi. Fontos kérdés, hogy szerviz tartozik-e a bolthoz, nemcsak a bringa felkészítése miatt, hanem, hogy később is jó kezekbe adjuk a biciklit szervizelni. Kiegészítőket találunk-e majd a bringánkhoz, ha nincs, megrendelik-e nekünk? Könnyen megközelíthető-e biciklivel, netán csak autóval érdemes menni? És persze az egyik legfontosabb: az árak. Érdemes tehát tájékozódni a boltokról, elolvasni a véleményeket a kerékpárbolt Budapest oldalon, mielőtt útnak indulunk.

Fórum képek, tippek fotó:

Korábbi témák voltak, érdekesek a témában:
Női kerékpárok ITT, Online vásárlás vagy rendelés, nőies színű bicikli, Kellys. Fórum hozzászólásokat, kérdéseket várunk továbbra is itt.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Józsefvárosi piac mint giga-bevásárlóközpont és nagyker bezárt

Alaposan megoszlanak a vélemények a nyolcadik kerületben fekvő Józsefvárosi piacról, a gigantikus bevásárlóközpontról, becenéven a …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük