Mikor lesz a világ vége?

Világvége 2012, mindenkit foglalkoztat a kérdés, hogy vajon meddig lesz élet a földön. Számos katasztrófafilm dolgozta fel a témát és persze egyre több jóslat születik. Jelenleg 49 világ vége dátumot tartanak nyilván. Nézzük csak azokat, melyek a 21. századra voltak megadva!

Mit jelent a világ vége? Feltehetőleg az emberiség kihalása vagy a föld és a lakosság/élővilág elpusztulását gondolják a legtöbben.

2011-2012 vagy inkább 2040.?

A globális pénzügyi, hadi és gazdasági hatalmakat kell megkérdezni, gyakorlatilag ők irányítják a földi (emberi) részt,

Mikor van, és mi ez a világvége hangulat:

2006. június 6:
A hatodik év, hatodik hónap hatodik nap, azaz a sátán száma, a 666. Magától adódik tehát a világégés, jósolták is elég sokan erre a napra a világ megsemmisülését. Mindenki  mással indokolt, de úgy tűnik, hogy tévedtek.

2011. május 21:

Közép-európai idő szerint 23:00 órára egy 89 éves nyugdíjas kaliforniai mérnök, Harold Camping számította ki az egyik világvége dátumot, ám úgy tűnik, hogy valamit elhibázott.

Nézzünk még két előttünk álló dátumot:

2011 október 21:

Harold Camping szerint az előző dátum stimmel csak nem május, hanem október a jó hónap. Kicsit elszámolta magát.

2012. december 21-23.: – A Maja naptár vége, újraindulása érdekes dátum, utána persze nyugodt, békés Karácsonyt várunk inkább :).

Ekkor fog a Naprendszerünkbe érni a Nibiru bolygó. Állítólag olyan közel halad el majd a Földhöz, hogy megállíthatja annak forgását, illetve felcserélheti az északi és déli pólusokat, viharokat, szökőárakat, földrengéseket földkéreg-csuszamlásokat és vulkánkitöréseket okozva.

2040. szeptember 8:

Klímakutatók szerint addigra a Sarkköri óceán jégpáncélja teljesen felolvad és ez okozza majd ez emberiség vesztét.

Földrengések, a Föld mágneses pólusainak megcserélődése, sok válasz van, ami ugyanúgy feltételezés, mint ahogy az, hogy szinte semmi érdemi változás nem következik be rövid időn belül.

Ha szeretnél még több világ vége jóslatról olvasni, itt megteheted: www.25ora.ro/fo/hir/modernkori-vilagvege-datumok-legkoezelebb-2012-ben-lesz-az-apokalipszis.html#ixzz1WGMXQFu7

Szerinted meg lehet előre jósolni, hogy mikor lesz vége a földi életünknek?

Te mit tennél, ha tudnád, hogy mondjuk csak fél vagy egy év van a világunk megsemmisüléséig? Mit tennél másképpen mint most?

Videó, film: youtu.be/BDO5oNFBGQ4.

A nagy bolygó, meteorit vagy szupernóva tényleg felperzselne mindent, ahogy valami kisebb, hasonló történhetett évmilliókkal ezelőtt.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Talpbetétek a cipőboltokban

A Deichmann cipőbolt a talpbetétek piacán kiemelkedően jól használható kínálattal szolgálja a vevőit. Legutóbb egy …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.