Milyen legyen a tökéletes konyha?

A konyha a nők számára fontos, hogy praktikusan legyen berendezve, nem mindig, ami szép, az lehet a lehető legjobb választás, hiszen, hiába szép egy bútor, vagy bármilyen lakberendezési eszköz, ha nem vesszük figyelembe a helyiség méretét, illetve kihasználhatóságát, akkor lehet, hogy szépet veszünk, viszont nem fogunk elférni tőle.

Mielőtt vásárolni indulunk konyhafelszerelést mérjük le mekkora a konyhánk, nagyjából tervezzük meg, mit szeretnénk elhelyezni benne, és, hogy mekkora helyünk marad, ha ezeket a dolgokat betesszük.
Ha ezt nem így tesszük, akkor előfordulhat, hogy amikor betesszük a berendezéseket, illetve a bútorokat, akkor jövünk rá, hogy túl kicsi a hely és már nem is férünk kényelmesen el.

A legjobb, ha valakinek kicsi a konyhája, akkor inkább úgy készíttessen bútor, hiszen így a helyiség méreti adottságaihoz fog teljesen a bútor igazodni. Ezzel akár pénzt is spórolhat, hiszen az anyag és a munkadíj lehet, hogy olcsóbban jön ki, mintha kész bútort vásárolnánk.

A fal színét válasszuk úgy meg, hogy ott is vegyük figyelembe a nagyságot, hiszen vannak színek, amelyek még jobban kicsinyítik a helyiséget, persze csak esztétikailag érezzük úgy. Ha egy kicsit sötétebb a konyha, mert kicsi az ablak rajta és kevés fény tud bejönni, akkor mindenképpen világos és élénk színt válasszunk, ilyenkor a sárga változatai a legjobb döntés.

Próbáljuk minél jobban kihasználni a helyet, szereljünk a falra polcokat, ha kevés lenne az a bútor, ami bent van. Remek választás lehet, ha a fűszereket polcra tesszük, így nem kell minden főzésnél a szekrényben keresgetni, hanem kéznél van.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Festmény vagy falmatrica

Nehezen tud dönteni mivel dekorálja a falat? A válasz egészen egyszerű, azzal, amelyik leginkább feldobja …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.