F. Várkonyi Zsuzsa: Milyen nő lesz a lányodból, milyen férfi lesz a fiadból?

Amikor találkozunk valakivel és azt mondjuk rá, hogy micsoda férfi vagy micsoda nő a szó jó értelmében, akkor talán nem is gondolunk arra, hogy abban mekkora szerepe van a nevelésnek, hogy olyanná vált, ami számunkra elismerésre méltó, sőt vonzó! És itt nem csak a külső dolgokra gondolok, hanem az egész emberre, a kisugárzására!

F. Várkonyi Zsuzsa könyve nem csupán egy szexuális felvilágosító vagy a felvilágosítást ügyesen segítő könyv, hanem ennél sokkal több! Inkább a gyermek szexuális neveléséről szól, mely nem egy egy alkalmas beszélgetést jelent, amit a szülők általában pironkodva ejtenek meg és általában már akkor, amikor a gyerek már máshonnan sok mindent hallott.

Valójában azonban egy hosszú éveken át tartó folyamat, melynek segítségével igazi nő vagy férfi cseperedik a gyermekekből! Lehet ezt a véletlenre és a környezetre bízni, de ha úgy gondoljuk, hogy jobb lenne biztosra menni, akkor ehhez az időszakhoz kínál segítséget ez a könyv és a hozzá tartozó CD melléklet.

Ajánljuk mindenkinek, akinek már van gyermeke és azoknak is, akik majd a közeljövőben szeretnének gyereket vállalni! A véleményeket a témával kapcsolatban pedig várjuk alább!

A Libri-s könyv ára 2945-3100 Ft volt. Aki nem engedheti meg a vásárlást, annak ajánljuk a jó városi könyvtárakat!

Veronika

 

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Steve Madden cipő márka divat trendek

Steve Madden amerika egyik legsikeresebb divattervezője, szerinte “A mai divatot az egyéni stílus diktálja. Számomra …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.