F. Várkonyi Zsuzsa: Milyen nő lesz a lányodból, milyen férfi lesz a fiadból?

Amikor találkozunk valakivel és azt mondjuk rá, hogy micsoda férfi vagy micsoda nő a szó jó értelmében, akkor talán nem is gondolunk arra, hogy abban mekkora szerepe van a nevelésnek, hogy olyanná vált, ami számunkra elismerésre méltó, sőt vonzó! És itt nem csak a külső dolgokra gondolok, hanem az egész emberre, a kisugárzására!

F. Várkonyi Zsuzsa könyve nem csupán egy szexuális felvilágosító vagy a felvilágosítást ügyesen segítő könyv, hanem ennél sokkal több! Inkább a gyermek szexuális neveléséről szól, mely nem egy egy alkalmas beszélgetést jelent, amit a szülők általában pironkodva ejtenek meg és általában már akkor, amikor a gyerek már máshonnan sok mindent hallott.

Valójában azonban egy hosszú éveken át tartó folyamat, melynek segítségével igazi nő vagy férfi cseperedik a gyermekekből! Lehet ezt a véletlenre és a környezetre bízni, de ha úgy gondoljuk, hogy jobb lenne biztosra menni, akkor ehhez az időszakhoz kínál segítséget ez a könyv és a hozzá tartozó CD melléklet.

Ajánljuk mindenkinek, akinek már van gyermeke és azoknak is, akik majd a közeljövőben szeretnének gyereket vállalni! A véleményeket a témával kapcsolatban pedig várjuk alább!

A Libri-s könyv ára 2945-3100 Ft volt. Aki nem engedheti meg a vásárlást, annak ajánljuk a jó városi könyvtárakat!

Veronika

 

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Körszoknyák, paraszt és cigányszoknyák

Körszoknya, parasztszoknya, cigányszoknya, tényleg annyi fajta szoknyát álmodtunk meg, és még nincs is vége ennek …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.