Mini mosógép: mobilitás divatja nyárra

Amikor készülődsz 2 hetes szokásos évi nyaralásodra és pakolod be a ruhákat, nincs elég nagy bőrönd. Pláne ha sok mozgás, sport várható, akkor  napi több váltás pólóra mindenképpen szükséged lesz. Mennyivel egyszerűbb lenne az élet, ha csak 3-4 garnitúra ruhát kellene vinni és lehetne mosni. Mondjuk egy mini mosógéppel egy luxus lakóautó… :)))

A WS Teleshop mini mosógépe könnyű, könnyen hordozható, energiatakarékos, 160 Watt teljesítményű és egyszerre 2,5 kg ruha mosására képes. Ráadásul időzíthető is a mosás, úgyhogy be lehet állítani, hogy a reggeli (vagy inkább déli:) ébredésre már kész is legyen.

Mennyibe kerül? 14.990 Ft-ért már megvásárolható a következő oldalon: www.wsteleshop.hu/?o=products&mo=detailed&pid=283&cid=3.

Mit gondoltok róla és a hasonló kicsinyített gépekről?

Szerintem hasznos lehet egy edzőtáborban vagy gyerekes családnál, ahol nem lehet elég ruhát vinni. Mondjuk az kérdés, hogy mire elég a 2,5 kg maximális teherbírás. Ti mit gondoltok? Mik a tapasztalatok? Milyen más mini mosógépek vannak a piacon? Szerintetek mikor és hol lehet hasznos?

Én találtam még egy tipust, igaz ez csak 1,5 kg ruhát bír egyszerre kimosni (Clatronic MWA 3101 MINI MOSÓGÉP):

www.argep.hu/popup.asp?pid=115178855&pnr=10001&foto=1.

Az Auchan is kínált egy mini-mosógép modellt, 2,5 kg ruha mosási kapacitással: termek.auchan.hu/tisztantartas/mosogep/egyeb-mosogep/vinchi-wm-006-mini-mosogep.

A kényelmes nyaralás, egy hosszú meló, utazás vagy több hetes autós-kempinges út esetén tényleg vannak jó kompakt megoldások. Aki látott már négy dánt vagy hollandot egy európai körutazáson egy pici autóval, az nem csodálkoznak, ha egy ilyen is lapulna a csomagtartójukban.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Autonóm ház irányzat vagy divat

Mindenki szeretne saját otthont, lakást vagy házat. A saját ház megtervezésénél, egyre nagyobb hangsúlyt fektetünk, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.